Είναι δυνατόν να πυροβολείς δίπλα στο σπίτι του άλλου; > Πυροβολισμοί μεταξύ κυνηγών και αγροτών

Σχετική εικόνα


Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής, όταν δυο φίλοι πήγαν για κυνήγι κοντά σε ένα κτήμα ιδιοκτησίας ενός 85χρονου, ο οποίος ενοχλήθηκε ακούγοντας τους πυροβολισμούς, βγήκε έξω και άρχισαν να καυγαδίζουν

Όσοι συμμετείχαν σε ένα επεισόδιο για το… τίποτα μεταξύ κυνηγών και των ιδιοκτητών ενός αγροκτήματος στην αγροτική περιοχή του Ελαιώνα Ηλείας, όπου μεταξύ άλλων έπεσαν και… μπαλωθιές, θα βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής, όταν δυο φίλοι πήγαν για κυνήγι κοντά σε ένα κτήμα ιδιοκτησίας ενός 85χρονου, ο οποίος ενοχλήθηκε ακούγοντας τους πυροβολισμούς, βγήκε έξω και άρχισαν να καυγαδίζουν. Στον διαπληκτισμό συμμετείχε και ο 45χρονος γιός του και άρχισαν να απειλούν τους δυο κυνηγούς, οι οποίοι πυροβόλησαν στον αέρα.

Τελικά, επενέβησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου οι οποίοι σχημάτισαν δικογραφία για άσκοπους πυροβολισμούς, απειλή και εξύβριση στον 85χρονο και το γιο του και στον ένα κυνηγό ηλικίας 23 χρόνων ενώ ο δεύτερος είναι άγνωστος καθώς πρόλαβε να εξαφανιστεί από την αγροικία.

Σχόλια