Συγκλονιστική ιστορία αγάπης: Έζησαν μαζί 64 χρόνια και πέθαναν μαζί

Συγκλονιστική ιστορία αγάπης: Έζησαν μαζί 64 χρόνια και πέθαναν κρατώντας ο ένας του χέρι του άλλου! [photos]




Τις τελευταίες του στιγμές μαζί πέρασε ένα ζευγάρι, παντρεμένο για 64 χρόνια, κρατώντας σφιχτά ο ένας το χέρι του άλλου, λίγο πριν πεθάνουν με διαφορά λίγων ωρών, ξαπλωμένοι δίπλα-δίπλα στα κρεβάτια του νοσοκομείου.

Η Dolores Winstead, 83 χρονών και ο συζυγός της Trent Winstead, 88 χρονών, από το Τένεσι, πέθαναν στο νοσοκομείο Saint Thomas του Νάσβιλ  - πέντε εβδομάδες πριν την επέτειο των 64 χρόνων γάμου.
Μέρες μόλις νωρίτερα, η Dolores, απόλυτα υγιής, στεκόταν στο πλευρό του άρρωστου συζύγου της στο  νοσοκομείο, ο οποίος εισήχθη με οξεία νεφρική ανεπάρκεια και εξασθενημένη καρδιά και η κατάσταση της υγείας του επιδεινωνόταν.




Τότε ήταν που άρχισε και η ίδια να μην αισθάνεται καλά. Ένα ανεύρυσμα στον εγκέφαλο την έφερε σχεδόν αστραπιαία σε εξίσου κρίσιμη κατάσταση με τον 88χρονο σύζυγό της, και οι γιατροί αποφάσισαν να τους βάλουν στον ίδιο δωμάτιο στην εντατική, ώστε να περάσουν μαζί τις τελευταίες τους ώρες.
Πρώτη πέθανε η Dolores. Ο γιος του ζευγαριού, Eddie, έσκυψε και ψιθύρισε στον πατέρα του τα δυσάρεστα νέα. Ο 88χρονος, ανασηκώθηκε ελαφρά, έστειλε ένα φιλί στη γυναίκα του και ξάπλωσε. Λίγες ώρες αργότερα ήταν κι αυτός νεκρός.




Η κότη τους Sheryl ανέφερε στην Washington Post: «Δεν μπορούσε να αντέξει το ότι έφυγε εκείνη. Εμείς απλά τον βλέπαμε να πεθαίνει. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι. Ράγισε η καρδιά του, γι' αυτό πέθανε. Με τίποτα δεν είχα σκεφτεί ότι θα έβγαινα από το νοσοκομαίο χωρίς κανέναν από τους δύο».
Το ζευγάρι κηδεύτηκε δίπλα-δίπλα αυτή την εβδομάδα - Η Dolores σε ένα ροζ φέρετρο και ο Trent  σε μπλε. Στην κηδεία τους έπαιζε το τραγούδι «Love Remains» (Η αγάπη παραμένει) της Hillary Scott. Οι στίχοι του λένε: «Ένα αγόρι προχωρά, παίρνει τη νύφη και αυτή στέκεται πιστή στο πλάι του».

Σχόλια