Πλήρωσε αμαρτίες ο 4χρονος Μιγκέλ > 23χρονος σκότωσε την πρώην δασκάλα του και το παιδί τους

Αποτέλεσμα εικόνας για Ισαάκ Ντουράν Ινφάντε



Δύο κατηγορίες για φόνο αντιμετωπίζει ένας 23χρονος που ως μαθητής λυκείου είχε γίνει πατέρας ενός παιδιού με την καθηγήτριά του, καθώς σκότωσε και τους δύο, σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Τα πτώματα της 36χρονης Φελίτσια Μπαραχόνα και του 4χρονου γιου τους Μιγκέλ βρέθηκαν στο διαμέρισμα της καθηγήτριας τη Δευτέρα στο Μανχάταν. Η Μπαραχόνα, βρέθηκε αναίσθητη στο πάτωμα του σαλονιού με το καλώδιο του τηλεφώνου τυλιγμένο γύρω από το λαιμό της. Το παιδί βρέθηκε πνιγμένο στη μπανιέρα. Και οι δύο ήταν νεκροί όταν έφτασε η αστυνομία.

Ο Ισαάκ Ντουράν Ινφάντε, που είχε σχέση με την Μπαραχόνα πριν από πέντε χρόνια, όταν ο ίδιος ήταν μαθητής της, είχε οδηγήσει στην απόλυσή της, συνελήφθη την Τρίτη «Ομολόγησε πως πήγε εκεί για να σκοτώσει την Φελίτσια» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο ντετέκτιβ Ρόμπερτ Μπόιτσε. «Την ώρα που ήταν εκεί, αποφάσισε να σκοτώσει και το γιο τους».

Αποτέλεσμα εικόνας για Ισαάκ Ντουράν Ινφάντε


Ο Ινφάντε είπε στην αστυνομία πως είχε εκνευριστεί που η Φελίτσια έντυνε το αγόρι με κοριτσίστικα ρούχα. Ένα άλλο πιθανό κίνητρο ενδέχεται να είναι τα οικονομικά θέματα, σύμφωνα με τον Μπόιτσε. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Τζούλι Μπόλτσερ, η Μπαραχόνα πέθανε από στραγγαλισμό και ο Μιγκέλ από ασφυξία. Η τραγωδία συνέβη περίπου 4 χρόνια μετά την απόλυση της καθηγήτριας μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον μαθητή της.

Το Λύκειο στο Μπρονξ όπου δίδασκε, την απέλυσε το 2012, λέγοντας πως είχε καλέσει έναν μαθητή λυκείου στο σπίτι της πολλές φορές από τα τέλη του 2011. Η σεξουαλική σχέση με τον μαθητή οδήγησε σε εγκυμοσύνη Η επίσημη αναφορά του 2012 ανέφερε πως δασκάλα και μαθητής είχαν σεξουαλικές επαφές περίπου 5 φορές την εβδομάδα και πως τελικά ο μαθητής μετακόμισε μαζί της τον Ιανουάριο του 2012.

Στις λεπτομέρειες αναφέρεται: «Όταν προσπάθησε να χρησιμοποιήσει προφυλακτικό, η Μπαραχόνα του είχε πει πως δεν της αρέσουν και πως δεν πρέπει να ανησυχεί». Στην αναφορά σημειώνεται επίσης πως η Μπαραχόνα σχεδίαζε να τον παντρευτεί και είχε αγοράσει βέρες πριν τελειώσει τη σχέση, ενώ η καθηγήτρια είχε ήδη μία κόρη όταν γνώρισε τον Ινφάντε. Ένας από τους λόγους του χωρισμούς τους, ήταν πως ο 23χρονος δεν τα πήγαινε καλά μαζί της. 

Σχόλια