Υπόθεση Γαργαλιάνοι >> Τσακωμός 35χρονης με τον άντρα της. Δεν σε γουστάρω άλλο, θα βρω άλλον

Γαργαλιάνοι: Ο καβγάς της 35χρονης με τον άντρα της - «Δεν σε γουστάρω άλλο, θα βρω άλλον»


Ο άντρας της 35χρονης φέρεται να είπε στη μητέρα του για τον τσακωμό: «Δεν με θέλει, με χωρίζει, με εγκαταλείπει»

Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε χθες, Τρίτη, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρα στη Μεταμόρφωση του δήμου Πύλου-Νέστορος η 35χρονη πολύτεκνη Γεωργία που βρέθηκε δολοφονημένη, με τραύμα στο κεφάλι από καραμπίνα, μέσα στο αυτοκίνητό της, το πρωί της περασμένης Παρασκευής. Συγγενείς, συγχωριανοί και φίλοι αποχαιρέτισαν την άτυχη γυναίκα  την ώρα που το πέπλο μυστηρίου γύρω από το θάνατό της πυκνώνει. 

Και ενώ η άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τα δύο κινητά της δολοφονημένης Γεωργίας αναμένεται να ρίνει φως στη σκοτεινή αυτή υπόθεση, η μητέρα της δολοφονημένης 35χρονης αλλά και η πεθερά της μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μετέφεραν τον τσακωμό που είχε το ζευγάρι λίγες ώρες πριν η άτυχη μητέρα βρεθεί νεκρή. Οι δύο γυναίκες μίλησαν για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και για ένα σύζυγο που δεν χαλούσε ποτέ χατίρι στη γυναίκα του. Ωστόσο εκείνη την Παρασκευή οι δυο τους τσακώθηκαν για έναν ανούσιο λόγο, όπως είπαν οι δύο γυναίκες. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της πεθεράς της, η Γεωργία μετά τον καβγά με τον άντρα της έφυγε από το σπίτι γύρω στις 21:00 το βράδυ. Ο άντρας της 35χρονης φέρεται να είπε στη μητέρα του για τον τσακωμό: «Δεν με θέλει, με χωρίζει, με εγκαταλείπει», ενώ μετέφερε ότι η Γεωργία του είπε: «Δεν σε γουστάρω, θα βρω κάποιον άλλο που να μου αρέσει».

Το χρονικό του φονικού 


Η Γεωργία Φιλοπούλου εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της από τον σύζυγό της το πρωί της περασμένης Παρασκευής. Όπως έγινε γνωστό η γυναίκα βρέθηκε γερμένη πάνω στο τιμόνι, με τα χέρια της σταυρωμένα, ενώ από την πρώτη εικόνα ο ιατροδικαστής μπόρεσε να συμπεράνει ότι πυροβολήθηκε σχεδόν εξ επαφής, από άγνωστο δράστη που καθόταν, κατά πάσα πιθανότητα, στην θέση του συνοδηγού. Το κεφάλι της άτυχης μητέρας είχε διαλυθεί. Το όπλο με το οποίο δολοφονήθηκε ήταν δίκανο ή καραμπίνα, ενώ πουθενά δεν βρέθηκε ο κάλυκας. Αντίθετα, μέσα στις τσέπες της η 35χρονη είχε 330 ευρώ. Επιπλέον, όπως παρατήρησαν οι άντρες της ΕΛΑΣ, τα δύο μπροστά παράθυρα του αυτοκινήτου ήταν ανοιχτά.

Να σημειωθεί ότι παρά τις έρευνες, το όπλο του εγκλήματος δεν έχει βρεθεί.

Οι έρευνες συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση με κεντρικό άξονα, το κοντινό περιβάλλον της οικογένειας και προσωπικά της άτυχης 35χρονης.

Ο χώρος που βρέθηκε το αυτοκίνητο της γυναίκας με την ίδια νεκρή στο κάθισμα του οδηγού, έχει ψαχτεί και να ξαναψαχτεί, για οποιοδήποτε εύρημα μπορεί να οδηγήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Ο σύζυγος της 35χρονης, ο οποίος ήταν ο τελευταίος που την είδε το απόγευμα της Πέμπτης, όταν αυτή έφυγε από το σπίτι, εξετάζεται από τους αστυνομικούς εξονυχιστικά, ερωτώμενος για όλες τις λεπτομέρειες: Από την ίδια τη ζωή του ζευγαριού, που φαίνεται να αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα, αλλά και για τις κινήσεις του ίδιου, όπως ότι δεν υπήρξε αντίδραση του όταν δεν επέστρεψε η γυναίκα του όλο το βράδυ σπίτι, αλλά και για κινήσεις του, για τις οποίες οι απαντήσεις που έχει δώσει, φαίνεται άλλοτε να μην ικανοποιούν τους αστυνομικούς και άλλοτε να είναι εκ διαμέτρου αντίθετες από όσα πραγματικά ισχύουν.

Σχόλια