Μεγάλες αγωνίες για την 31χρονη πρώην πορνοστάρ >> Φοβάμαι ότι ο 70χρονος μεγιστάνας άντρας μου θα πεθάνει από καρδιά στο σεξthailand_2.jpg
Η 31χρονη Nong Nat, πρώην αστέρι της βιομηχανίας ενηλίκων εξωτερίκευσε τους φόβους της ότι ο 70χρονος δισεκατομμυριούχος άνδρας της μπορεί να πεθάνει κατά την διάρκεια του σεξ. 

kardia_1.JPG


 Η Nat αποκάλυψε ότι ο Αμερικανός μεγιστάνας σύζυγός την πληρώνει ένα συγκεκριμένο ποσό κάθε μήνα ενώ μόλις βγάλουν τη βίζα για τον γάμο τους θα μετακομίσει μαζί του στις ΗΠΑ.

thailand.jpg

Τώρα, η πρώην πορνοστάρ γνωστή online σαν Nat Chanapa φοβάται ότι ο σύζυγός της μπορεί να πεθάνει κατά την διάρκεια του σεξ το οποίο όπως λέει δεν είναι συχνό αφού δεν του το επιτρέπει η υγεία του.

thailand_3.jpg


Η Ταϊλανδή είχε δικαστικές περιπέτειες όταν κατηγορήθηκε για την συμμετοχή της σε βιντεοκασέτες πορνό, κάτι παράνομο στην χώρα της, όμως η Kejsarin Chaichalermphol όπως είναι το κανονικό της όνομα τώρα δηλώνει πως έχει γυρίσει σελίδα.
Φοβάται ότι ο 70χρονος μεγιστάνας άντρας της θα πεθάνει από καρδιά στο σεξ

«Χάρη στο εισόδημα που εξασφαλίζω από τον άντρα μου αλλά και τα έξτρα χρηματικά ποσά που μου δίνει δεν πεινάω και δεν χρειάζεται να γυρίζω πορνό ταινίες», υπογραμμίζει η 31χρονη που πλέον έχει ασπαστεί τον βουδισμό.


Πάντως όπως σημειώνει πληρώνουν στα δύο τους λογαριασμούς τους ενώ υποστηρίζει ότι η προσευχές και ο διαλογισμός έφεραν τον συγκεκριμένο άντρα της κοντά της.Σχόλια