Το έκανε επίτηδες >> Ισόβια στον πατέρα που άφησε τον 22 μηνών γιο του να πεθάνει μέσα σε ζεστό αυτοκίνητο

Αποτέλεσμα εικόνας για Τζάστιν Ρος Χάρις

Σε ισόβια κάθειρξη, χωρίς μάλιστα δυνατότητα αναστολής, καταδικάστηκε ο 36χρονος πατέρας από την Ατλάντα των ΗΠΑ, ο οποίος είχε αφήσει επίτηδες το νήπιο γιο του να πεθάνει από τη ζέστη μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο Τζάστιν Ρος Χάρις, όπως μεταδίδει το Εθνος,  είχε κριθεί ένοχος τον περασμένο μήνα για τον θάνατο του 22 μηνών παιδιού του σε ένα πάρκινγκ αυτοκινήτων έξω από την εταιρεία όπου εργαζόταν στην Ατλάντα της Τζόρτζια.

Ο ίδιος είχε υποστηρίξει ότι ο θάνατος ήταν δυστύχημα και ότι είχε ξεχάσει να αφήσει το αγοράκι στον παιδικό σταθμό.

Αποτέλεσμα εικόνας για Τζάστιν Ρος Χάρις

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της δίκης δόθηκε στη δημοσιότητα υλικό που τον «έκαιγε», περιλαμβανομένων γραπτών μηνυμάτων σε ανήλικα κορίτσια την ώρα που το αγόρι πέθαινε.

Ο δικαστής έκανε λόγο για ένα «φρικτό, αποκρουστικό» έγκλημα καθώς ο Χάρις «ασυγκίνητος έφευγε και άφηνε το παιδί του στο ζεστό αυτοκίνητο να σκάσει από τη ζέστη».

Φορώντας την πορτοκαλί στολή των φυλακισμένων,ο Χάρις άκουσε χθες ανέκφραστος την ετυμηγορία του δικαστηρίου.

Οι κατήγοροι υποστήριξαν ότι ο Χάρις σχεδίασε τη δολοφονία του ίδιου του γιου του επειδή ήθελε να αφήσει την οικογένειά του ώστε να συνεχίσει τις σχέσεις του με άλλες γυναίκες.

Το ακροατήριο άκουσε ότι ο Χάρις είχε αναζητήσει μέσω διαδικτύου πληροφορίες για το πόσο χρόνο και τι θερμοκρασία απαιτούνται για να πεθάνει κάποιος σε ένα ζεστό αυτοκίνητο, αλλά και ιστοσελίδες που αναφέρονταν στο πώς είναι να ζει κανείς χωρίς παιδιά.
Αποτέλεσμα εικόνας για Τζάστιν Ρος Χάρις
Σημειώνεται πως η πρώην σύζυγός του, με την οποία χώρισαν μετά τη σύλληψή του, κατέθεσε υπέρ του, λέγοντας πως παρότι της «κατέστρεψε» τη ζωή, ήταν ένας τρυφερός πατέρας που δεν θα έκανε ηθελημένα κακό στον γιο τους.

Κατά τη διάρκεια της δίκης ο Χάρις έκλαψε όταν φωτογραφίες του γιου του δόθηκαν στο σώμα των ενόρκων. 

Σχόλια