Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ > Τα πολύκροτα διαζύγια του 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για διαζυγιο



Μία ανάσα πριν την εκπνοή του 2016, ενός έτους που χαρακτηρίστηκε από άσχημα γεγονότα, δεν ήταν λίγα και τα διαζύγια των celebrities που έγραψαν ιστορία!
Αποτέλεσμα εικόνας για πανια καρβελας
Αννίτα Πάνια & Νίκος Καρβέλας

Ένας θυελλώδης έρωτας που έσβησε άδοξα, κάνοντας «ποδαρικό» στους πολύκροτους χωρισμούς του 2016. Με την αυγή του νέου έτους ήρθε και η δύση στη μακροχρόνια σχέση τους, που ξεκίνησε από ένα απλό τηλεφώνημα.

Όπως έχει περιγράψει η ξανθιά παρουσιάστρια στο παρελθόν, η ίδια πήρε τηλέφωνο το μουσικοσυνθέτη για να τον συμβουλευτεί για την εκπομπή «Je t’aime», που έκανε τότε στο ALTER, και βρέθηκαν να μιλάνε ένα ολόκληρο βράδυ. Γνωρίστηκαν, έγιναν συνεργάτες και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Αυτό που τους ένωσε ήταν ο αντισυμβατικός και εκκεντρικός τους χαρακτήρας.

Η συγκατοίκηση δεν άργησε να έρθει, όπως βέβαια και ο λαμπερός γάμος τους, που θα σηματοδοτούσε μια ευτυχισμένη ζωή, η οποία θα είχε όμως ημερομηνία λήξης. Δύο μόλις χρόνια πριν από το χωρισμό τους, σε μια σπάνια συνέντευξή της, η Αννίτα είχε εκμυστηρευτεί για τη ζωή της με τον Καρβέλα: «Η ζωή μου μαζί του είναι άκρως συναρπαστική.

Ο Νίκος είναι το πιο γοητευτικό πλάσμα που έχω γνωρίσει, γι’ αυτό και γουστάρω που έχω διαιωνίσει το είδος του με ένα παιδί. Είμαι ευτυχής που τον γνώρισα, που τον παντρεύτηκα και που τον έκανα πατέρα του παιδιού μου». Χαμηλών τόνων και οι δύο, προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση, το γάμο, αλλά και το χωρισμό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους είχαν φανεί από το καλοκαίρι του 2015. Το ζευγάρι έκανε τότε κάποιες προσπάθειες επανασύνδεσης, που όμως απέβησαν άκαρπες και ο οριστικός χωρισμός δεν άργησε να έρθει. Άτομα από το περιβάλλον της παρουσιάστριας δήλωναν εκείνη την περίοδο:

«Εκείνο που την απασχολεί πάνω απ’ όλα είναι να μην επηρεαστούν η ζωή και η ψυχολογία του γιου της, γι’ αυτό και έδωσε αγώνα προκειμένου το όλο θέμα να μη διαρρεύσει στη δημοσιότητα».

Αν και ο ενθουσιασμός ανάμεσα στο άλλοτε ευτυχισμένο ζευγάρι έσβησε, η εκτίμηση μεταξύ τους δεν έφυγε ποτέ και πάντα θα τους ενώνει ο καρπός του έρωτά τους, ο 8χρονος γιος τους, Ανδρέας, τον οποίο λατρεύουν.



Αθηνά Ωνάση & Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο

Έπειτα από 11 χρόνια έγγαμου βίου η «χρυσή» κληρονόμος και ο «Ντόντα» αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να δώσουν τέλος στο γάμο τους, «παγώνοντας» την κοινή γνώμη παγκοσμίως.

Την αποκλειστική είδηση έβγαλε το βραζιλιάνικο περιοδικό «Epoca», με το δημοσίευμα να αναφέρει πως η 31χρονη εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση και o 43χρονος σύζυγός της αποφάσισαν να χωρίσουν, καθώς ο γάμος τους πήγαινε από το κακό… στο χειρότερο. Οι πρώην σύζυγοι κρατούσαν σιγήν ιχθύος για το θέμα, αφήνοντας τα διάφορα δημοσιεύματα να «πλέκουν» τα δικά τους σενάρια αναφορικά με την πραγματική αιτία που οδήγησε στο χωρισμό του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού.

Στο τραπέζι των πιθανών λόγων, σύμφωνα με τα ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, «πέφτουν» οι απιστίες του Βραζιλιάνου ιππέα, η μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους, η περίφημη «κατάρα των Ωνάση» που θέλει να μη στεριώνει κανένας με αυτό το επίθετο με το ταίρι του, ακόμα και το θέμα του παιδιού. Σύμφωνα με φήμες, η Αθηνά ήθελε έναν απλό τρόπο ζωής, μια όμορφη οικογένεια και ένα παιδί το οποίο θα ολοκλήρωνε την ευτυχία τους.

Ένα παιδί το οποίο δεν ήρθε ποτέ και αυτό την πλήγωσε βαθιά. Από την αρχή όμως η σχέση τους συνάντησε μεγάλα εμπόδια, τα οποία προσπαθούσαν να αντιπαλέψουν με τον έρωτά τους. Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά όταν η Αθηνά ήταν 17 ετών στο Training Camp του Νέλσον Πεσόα στο Βέλγιο. «Ήμουν στους στάβλους και χάιδευα το άλογό μου. Η Αθηνά με πλησίασε για να με χαιρετήσει και όταν είδε την έκφρασή μου με ρώτησε γιατί είμαι τόσο λυπημένος. Η σπίθα που άναψε μεταξύ μας εκείνη τη στιγμή έγινε πυρκαγιά…

Από τότε δεν χωρίσαμε ποτέ», είχε πει ο Αλβάρο χαρακτηριστικά για εκείνη τη συνάντηση. Το χάσμα των 12 ετών που τους χώρισε ηλικιακά το γέμιζε η κοινή τους αγάπη για τα άλογα και την ιππασία. Οι δυο τους ήταν πραγματικά αχώριστοι και σαν μια γροθιά αντιμετώπισαν και τη ρήξη της Αθηνάς με τον πατέρα της, όταν εκείνος χαρακτήριζε προικοθήρα το σύζυγο της κόρης του, αλλά και την αυτοκτονία της πρώην συζύγου του Ντόντα, με την οποία είχαν αποκτήσει και μία κόρη.

Στα 36 της χρόνια η Σιμπέλ αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της, αφήνοντας πίσω της μια επιστολή με την οποία καταριέται τον Αλβάρο και την Αθηνά:

«Μια μέρα, όταν ο Θεός σάς συγχωρέσει εσένα και την Αθηνά γι’ αυτό που έκανες σ’ εμένα και το παιδί, τότε θα νιώσεις καλύτερα. Λυπάμαι, Αθηνά, δεν πρόκειται ποτέ να γνωρίσεις την αληθινή αγάπη». Τα λόγια της αποδείχτηκαν προφητικά, καθώς το παραμύθι της Αθηνάς και του Αλβάρο δεν είχε τον επίλογο «έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα»…



Αλέξανδρος Παρθένης & Κατερίνα Θάνου

Η είδηση του διαζυγίου τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους κοσμικούς κύκλους της εγχώριας σόουμπιζ, όπως ακριβώς και ο γάμος τους, άλλωστε! Όλα ξεκίνησαν το 2011, όταν η Κατερίνα αποφάσισε να πάει στο μαγαζί όπου δούλευε ο Αλέξανδρος τότε, στη Γλυφάδα. Από την πρώτη ματιά δημιουργήθηκε έντονη έλξη μεταξύ τους.

Οι δυο τους άρχισαν από τότε να κάνουν παρέα και η φιλία τους δεν άργησε να μετατραπεί σε έρωτα. Αμέσως μετά ήρθε και η «κεραυνοβόλα» αγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα «Εστία» τον Ιανουάριο του 2012:

«Ο Αλέξανδρος Παρθένης, κάτοικος Γλυφάδας, γεννηθείς εις Αθήνας, του Γεωργίου και της Μαρίας-Σταματίνας, το γένος Βογιατζή, και η Αικατερίνη Θάνου, κάτοικος Γλυφάδας, γεννηθείσα εις Αθήνας, του Λάμπρου και της Ουρανίας, το γένος Κιτσούλη, πρόκειται να έρθουν σε γάμο που θα γίνει στη Γλυφάδα Αττικής».

Τότε, ακόμα και φίλοι του ζευγαριού έπεσαν από τα σύννεφα με την είδηση. Τον Φεβρουάριο του ίδιου έτους τελέστηκε και ο γάμος τους στο δημαρχείο Γλυφάδας, υπό άκρα μυστικότητα. «Το γάμο τον έκαναν σε πολύ στενό κύκλο, σαν δύο απλοί άνθρωποι, αξιοπρεπέστατα, μακριά από τη δημοσιότητα. Ήταν μια προσωπική τους στιγμή, άλλωστε...», δήλωσε ο δήμαρχος της περιοχής, Κώστας Κόκκορης.

Οι δυο τους κρατούσαν χαμηλούς τόνους και οι κοινές έξοδοί τους σπάνιζαν. Απολάμβαναν, ωστόσο, την ευτυχία και τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Με τον ίδιο απρόσμενο τρόπο που ήρθε ο έρωτας και ο γάμος τους, τον Μάιο του 2016 γράφτηκε και η τελευταία πράξη στην «παράσταση» της κοινής τους ζωής. Το διαζύγιό τους ήταν συναινετικό και εκδόθηκε δύο μήνες αργότερα, έπειτα από τρία χρόνια γάμου.



Σοφία Παυλίδου & Χρήστος Φερεντίνος

Ο παρουσιαστής και η ηθοποιός γνωρίστηκαν πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες σε μια συναυλία. Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα, παντρεύτηκαν, απέκτησαν δύο πανέμορφα παιδιά, δημιούργησαν μια πολύ όμορφη οικογένεια, αλλά δεν μπόρεσαν, όσο κι αν προσπάθησαν, να αποτρέψουν τη φθορά του χρόνου που ροκάνιζε τη σχέση τους.

Η μεγάλη αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλο τούς έκανε να παλέψουν πολλές φορές στο παρελθόν για να σώσουν το γάμο τους, όμως, όπως φάνηκε, αυτό δεν στάθηκε δυνατό. Αν και πολλά δημοσιεύματα μιλούσαν για «τρίτα» πρόσωπα στο γάμο τους, οι δυο τους διαψεύδουν τις φήμες και άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον τονίζουν ότι τα προβλήματα ανάμεσά τους προέκυψαν από τη φυσιολογική φθορά του χρόνου και από τη δουλειά του Χρήστου, που απαιτούσε να είναι μακριά από το σπίτι και την οικογένειά του πολλές ώρες την ημέρα.

Αν και το πρώην ζευγάρι δεν ζει μαζί από τον περασμένο Σεπτέμβριο, η ανακοίνωση του χωρισμού τους ήρθε ένα μήνα αργότερα, καθώς ήθελαν πρώτα να ενημερώσουν τα δίδυμα παιδιά τους, Κωνσταντίνο και Δημήτρη, για τη μεγάλη τους απόφαση:

«Χωρίσαμε! Είναι οριστικό και από τον Σεπτέμβριο μένουμε σε διαφορετικά σπίτια. Και δεν είναι σενάρια. Ενημερώσαμε τα παιδιά μας για τη μεγάλη αυτή απόφασή μας και πλέον μπορούμε να πούμε πως τραβάμε χωριστούς δρόμους, αλλά μένουμε αγαπημένοι. Είμαστε ο ένας πλάι στον άλλο και έτσι θα είμαστε πάντα», δήλωσε σε συνέντευξή του ο γνωστός παρουσιαστής.

Πλέον οι δυο τους τραβούν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους, όμως παραμένουν αγαπημένοι και ενωμένοι για χάρη των παιδιών τους. Μάλιστα, τα φετινά Χριστούγεννα θα τα περάσουν όλοι μαζί σαν μια οικογένεια. «Παρά τις αλλαγές στη ζωή μου, θα περάσουμε οικογενειακά τις γιορτές. Είμαστε αγαπημένη οικογένεια και θα περάσουμε τις γιορτές όλοι μαζί», αποκάλυψε στην κάμερα των «Αποκαλυπτικών» ο Χρήστος Φερεντίνος.



Μπραντ Πιτ & Αντζελίνα Τζολί

«Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες» λέει μια παροιμία και επιβεβαιώνεται ξανά με το συγκεκριμένο ζευγάρι. Δύο μεγάλα αστέρια του κινηματογράφου, ένας μεγάλος έρωτας, μια μεγάλη οικογένεια και ένα πολύκροτο διαζύγιο που συντάραξε και δίχασε τους λόφους του Χόλιγουντ, αλλά και τη διεθνή κοινή γνώμη.

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε το 2005 στα παρασκήνια της ταινίας «Ο κύριος και η κυρία Σμιθ» όπου συμπρωταγωνιστούσαν, με τον Πιτ να είναι ακόμα παντρεμένος με την Τζένιφερ Ανιστον. Η πιο ποθητή γυναίκα του πλανήτη και ο πιο σέξι άνδρας του κόσμου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2014 στη Νότια Γαλλία παρουσία των έξι παιδιών τους και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η αγάπη τους κράτησε για 12 ολόκληρα χρόνια πριν μετατραπεί σε μίσος. Οι μάχες που λάμβαναν χώρα στο σπίτι τους για χρόνια, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, μεταφέρθηκαν στις δικαστικές αίθουσες, με την Αντζελίνα να καταθέτει αίτηση διαζυγίου στις 15 Σεπτεμβρίου 2016. Αφορμή φαίνεται πως στάθηκε μια διαμάχη που υποστήριζε πως είχαν ο πρώην σύζυγός της με το 15χρονο γιο της, Μάντοξ, κατά τη διάρκεια πτήσης με το ιδιωτικό τους αεροπλάνο, μόλις μία μέρα νωρίτερα.

Η Χολιγουντιανή σταρ, διαφωνώντας με το σύζυγό της στην ανατροφή των παιδιών, ζήτησε την αποκλειστική τους επιμέλεια, την οποία και πήρε προσωρινά. Από την πλευρά του, ο Μπραντ Πιτ, που κατηγορούνταν για βίαιη συμπεριφορά, κακοποίηση των παιδιών του και χρήση ναρκωτικών ουσιών, μπορούσε να βλέπει τα έξι παιδιά του μόνο με παρουσία κοινωνικών λειτουργών. Το αιφνίδιο διαζύγιο και η περιπέτειά του με τις Αρχές τον έκαναν ψυχολογικό ράκος και η εικόνα του, έχοντας χάσει πλέον πολλά κιλά, δεν θύμιζε σε τίποτα τον άλλοτε πιο περιζήτητο άνδρα του Χόλιγουντ.

Όταν, επιτέλους, απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες που τον βάραιναν και πίστεψε πως μπορούσε να ξαναδεί τον κόσμο με αισιοδοξία, ξαναμπήκε στο «μάτι του κυκλώνα». Αυτή τη φορά στο προσκήνιο ήρθαν οι ερωτικές του περιπέτειες με άλλες γυναίκες. Δημοσιεύματα παρουσίαζαν τη συμπρωταγωνίστριά του στην καινούργια του ταινία «Allied», Μαριόν Κοτιγιάρ, ως την «πέτρα του σκανδάλου» στο διαζύγιό του με την Τζολί. Από τα ταμπλόιντ δεν ξέφυγε ούτε η πρώην του Πιτ, Τζένιφερ Ανιστον, που την παρουσίαζαν ως «εναλλακτικό» τρίτο πρόσωπο.

Αν και καμία από αυτές τις φήμες δεν επιβεβαιώθηκε, η ζωή των εμπλεκομένων έγινε άνω-κάτω για μεγάλο διάστημα. Έχοντας, πλέον, περάσει σχεδόν τέσσερις μήνες από τότε που γράφτηκαν οι τίτλοι τέλους για το πιο λαμπερό ζευγάρι της διεθνούς σόουμπιζ, οι ανατρεπτικές αποκαλύψεις αναφορικά με το διαζύγιο του αιώνα, όπως το χαρακτηρίζουν πολλοί, συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.



Φαίη Σκορδά & Γιώργος Λιάγκας

Σχεδόν δύο μήνες πέρασαν από την κοινή δήλωση των δύο παρουσιαστών που σηματοδοτούσε την αρχή του τέλους, με τα φώτα να συνεχίζουν να είναι στραμμένα πάνω σε ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια που υπήρξαν στην εγχώρια σόουμπιζ και τη μικρή οθόνη. Με τη λακωνική φράση «Δεν είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε δύο υπέροχα παιδιά που λατρεύουμε και θα μας ενώνουν για πάντα», οι παρουσιαστές έγραψαν τον επίλογο στο δικό τους παραμύθι… που δεν είχε happy end.

Τα προβλήματα ανάμεσά τους, σύμφωνα με ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός τους, ξεκίνησαν από τις αρχές του 2016, όπου και οι δυο τους θέλησαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στο γάμο και την υπέροχη σχέση που είχαν όλα αυτά τα χρόνια. Παρά τις προσπάθειες, ωστόσο, τα μεταξύ τους ανοιχτά θέματα δεν έβρισκαν λύση και το καλοκαίρι βρίσκονταν σε ένα κρίσιμο στάδιο.

Ο Σεπτέμβρης ήρθε να βάλει ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά και στις φήμες για διαζύγιο, καθώς οι δυο τους, έπειτα από ώριμη σκέψη, αποφάσισαν ότι δεν θα μπορούσαν να συνεχίσουν μαζί ούτε επαγγελματικά, βάζοντας τέλος σε μια άκρως επιτυχημένη συνεργασία που ξεκίνησε από το Mega το 2010 και συνεχίστηκε στον AΝΤ1 από το 2013. Έτσι, η επόμενη μέρα του διαζυγίου δεν τους βρήκε κάτω από την ίδια στέγη, ούτε επαγγελματικά ούτε και προσωπικά, αφού ο Γιώργος το τελευταίο διάστημα είχε μετακομίσει σε άλλο σπίτι.

Παραμένουν, ωστόσο, ενωμένοι για το καλό του Γιάννη και του Δημήτρη, που αποτελούσαν και θα συνεχίσουν να αποτελούν την προτεραιότητα στη ζωή τους. Η ιστορία τους ξεκίνησε το 2007, όταν ο Γιώργος συνάντησε τη Φαίη στο πλατό της εκπομπής «Gala» της Μαρίας Σταματέρη. Οι πρώτες αντιδράσεις δεν προμήνυαν τίποτα από τα όσα θα επακολουθούσαν, με την ξανθιά οικοδέσποινα του Alter, τότε, να δείχνει αντιπάθεια στο πρόσωπο του δημοσιογράφου. Ο δημοσιογράφος, ωστόσο, ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα την εντυπωσιακή Φαίη και την πολιορκούσε στενά.

Τα ραντεβού ολοένα και πύκνωναν και οι δυο τους δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι. Έπειτα από τρία χρόνια σχέσης, ήρθε και η μεγάλη απόφαση. Στις 20 Ιουνίου 2010, ο Γιώργος και η Φαίη ενώνουν τις ζωές τους για πάντα στο εκκλησάκι του «Ιsland», στις 20.30, με κουμπάρο τον καλό τους φίλο, Νίκο Χατζηνικολάου. Η ευτυχία τους ολοκληρώνεται, τον Απρίλιο του 2011, όπου το ζευγάρι κρατά για πρώτη φορά στα χέρια του το πρώτο του παιδί.

Η επιθυμία τους για ένα ακόμα παιδί γίνεται πραγματικότητα κι έτσι, το 2013, οι δύο παρουσιαστές γίνονται ξανά γονείς. Οι τέσσερίς τους πλέον δημιουργούν μια υπέροχη καθημερινότητα με βόλτες, παιχνίδια, εξορμήσεις και πολλή αγάπη… Μια αγάπη που παραμένει δυνατή και ανιδιοτελής, ακόμα και τώρα, με τον τίτλο των γονιών να φαίνεται ότι θα τους ενώνει για πάντα!
πηγή

Σχόλια