Καλορίζικος >> Νέα πρόσληψη στο Μαξίμου με μισθό 1.918 ευρώ

Αποτέλεσμα εικόνας για μαξιμου

Συνεχίζουν τις προσλήψεις «ταλέντων» του διαδικτύου στο Μαξίμου. Συγκεκριμένα, ο Ζαφείρης – Γεώργιος Καραμπάσης θα παίρνει 1.918 ευρώ χωρίς να υπολογίζονται οι υπερωρίες ή άλλα επιδόματα. Ο ίδιος δηλώνει στην προσωπική του σελίδα ότι ειδικεύεται στη δημιουργία ιστοσελίδων στο διαδίκτυο και στις υπηρεσίες επικοινωνίας, αλλά και ότι στο παρελθόν ήταν υπάλληλος της Left Media.

Πανικόβλητοι στο Μαξίμου με την κατάσταση που επικρατεί για τον ΣΥΡΙΖΑ στο διαδίκτυο – και πώς να μην είναι αφού η κατακραυγή για την κυβέρνηση είναι μαζική από την τεράστια πλειοψηφία των χρηστών των social media- συνεχίζουν να προσλαμβάνουν τρολ μήπως και καταφέρουν να αντιστρέψουν το κλίμα.
Η νέα προσθήκη είναι αυτή του  Ζαφείρη Καραμπάση, ο οποίος προσελήφθη στο Γραφείο του Πρωθυπουργού ως ειδικός σύμβουλος. Οι αποδοχές για άλλη μία φορά είναι προκλητικές, αφού μισθολογικά ο 35χρονος θα λαμβάνει το μισθό του 15ου μισθολογικού κλιμακίου της κατηγορίας ΠΕ, με μισθό 1.918 ευρώ το μήνα.





Πριν από το Μαξίμου o 35χρονος δεν ήταν φυσικά άνεργος. Πάλι διορισμένος ήταν (στο ίδιο μισθολογικό κλιμάκιο μάλιστα), στο γραφείο του αν. Υπουργού Πολιτισμού Νίκου Ξυδάκη, από όπου και έφυγε για να συνεχίσει την καριέρα του στο Γραφείο του Πρωθυπουργού.






Και το ΦΕΚ της (προσωρινής) διαγραφής του από τα μητρώα του δημοσίου όταν έφυγε από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων για να μεταπηδήσει στο Μαξίμου.



πηγή

Σχόλια