Νεαρή καθηγήτρια άλγεβρας >> Αντί για ολοκληρώματα έκανε σεξ σε... παγκάκι με 16χρονο μαθητή

Νεαρή καθηγήτρια άλγεβρας έκανε σεξ σε... παγκάκι με 16χρονο μαθητή

Η 23χρονη αναγκάστηκε να ακυρώσει τον γάμο της μετά τη σύλληψή της - Το ειδύλλιο με τον ανήλικο ξεκίνησε από ένα «ραβασάκι» πάνω σε διαγώνισμα

Μια νεαρή καθηγήτρια άλγεβρας από το Τέξας αναγκάστηκε να ακυρώσει τον γάμο της τον περασμένο μήνα, όταν συνελήφθη με την κατηγορία ότι αποπλάνησε έναν 16χρονο μαθητή, μετά από μακροχρόνιο φλερτ μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής Snapchat.

Η 23χρονη Alaina Ferguson, που εργαζόταν ως καθηγήτρια άλγεβρας στο λύκειο Plano Senior High School, βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία του βιασμού ανήλικου. Σύμφωνα με πηγές του τηλεοπτικού σταθμού Fox News, η νεαρή παραιτήθηκε μόλις δύο μήνες μετά την πρόσληψή της, στο ξεκίνημα της φετινής σχολικής χρονιάς, ωστόσο το σύντομο αυτό διάστημα ήταν αρκετό για να συνάψει δεσμό με τον ανήλικο μαθητή, τον οποίο αποπλάνησε στέλνοντάς του γυμνές φωτογραφίες και τολμηρά μηνύματα στο διαδίκτυο.

Illicit: She allegedly conducted the illicit affair while she was married, from Sep to Nov. The pair allegedly slept together in his pickup truck, on a park bench and at her home

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της New York Post, η 23χρονη προσέγγισε πρώτη τον 16χρονο, γράφοντάς του πάνω σε ένα διαγώνισμα το handle του λογαριασμού της στο Snapchat. Μετά από ένα σύντομο αλλά φλογερό φλερτ μέσω διαδικτύου, το ζευγάρι συναντήθηκε σε μια γειτονική πόλη, όπου σύμφωνα με το κατηγορητήριο έκαναν σεξ για πρώτη φορά στο παγκάκι ενός πάρκου. Στη συνέχεια ακολούθησαν πολλές ερωτικές επαφές, σε διάφορα ασυνήθιστα μέρη, συμπεριλαμβανομένου του μικρού βαν που οδηγούσε ο νεαρός.

Μόλις δύο μήνες μετά την γνωριμία τους, η σχέση τους είχε εξελιχθεί σε κανονικό ερωτικό δεσμό, με την 23χρονη μάλιστα να φτάνει στο σημείο να φέρνει τον ανήλικο στο διαμέρισμα του αρραβωνιαστικού της και να κάνουν έρωτα στο κρεβάτι του, ενώ εκείνος έλειπε σε κυνηγετικό ταξίδι.

Η νεαρή καθηγήτρια, η οποίο αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση εν αναμονή της δίκης της, απαγορεύεται πλέον να χρησιμοποιήσει το διαδίκτυο για οποιονδήποτε λόγο, ενώ αν βρεθεί ένοχη κινδυνεύει με αρκετά χρόνια φυλάκισης.
πηγή

Σχόλια