Φρίκη στη Μεσσηνία >> Πατριός και παππούς ασελγούσαν σε 10χρονη





Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνουν τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από ανθρώπους του στενού οικογενειακού τους περιβάλλοντος.

Μετά το τελευταίο σκηνικό φρίκης που αποκαλύφθηκε χθες στα Λιόσια (δες παρακάτω) , ένα ακόμα βάρβαρο έρχεται από τη Μεσσηνία.

Δύο άνδρες, πατέρας και γιος κατηγορούνται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης, της κόρης της γυναίκας του πρώτου.

Ο 60χρονος προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ενώ στον 85χρονο πατέρα του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. Και οι δύο κατηγορούνται για ασέλγεια στο παιδί.

Αν και η υπόθεση αποκαλύφθηκε χθες, είχε διαδραματιστεί πριν από έξι χρόνια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν προκύψει και επιβεβαιώσει το κορίτσι, που τότε δεν είχε κλείσει τα δέκα του χρόνια, πατέρας και παππούς την κακοποιούσαν επί έναν χρόνο.

Θυμίζουμε τι έγινε στα Λιόσια μόλις χθες.

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη την περασμένη Παρασκευή στα Άνω Λιόσια.

Ένα 10χρονο κορίτσι είδε τον ίδιο του τον πατέρα να ασελγεί σε βάρος του, αφού πρώτα ο 30χρονος την ανάγκασε να δει μαζί του ταινία πορνό!

Το φρικιαστικό περιστατικό σημειώθηκε στο σπίτι της οικογένειας των Ρομά και μάλιστα την ώρα που η μητέρα του παιδιού βρισκόταν στην κουζίνα.

Η γυναίκα άκουσε τις φωνές της κόρης της και εισέβαλε στο δωμάτιο όπου αντίκρισε τον σύζυγό της πάνω από το παιδί.

Όταν όμως αντέδρασε, ο 30χρονος την ξυλοκόπησε άγρια και την έκλεισε στο σπίτι. Το επόμενο πρωί η γυναίκα κατήγγειλε στην αστυνομία το περιστατικό και ο άνδρας συνελήφθη.


Ο 30χρονος πλέον αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ασέλγειας κατ' εξακολούθηση και της ενδοοικογενειακής βίας.

Σχόλια