Zoυράρις >> Εκανε δηλώσεις (ΣΣ Ανοίχτε τα τρελάδικα να βγει ο κόσμος έξω)

Αποτέλεσμα εικόνας για ζουραρις παντοφλες

Zoυράρις: Επιστημονική διαπίστωση το μ@#$ς για όσους λένε δικτάτορα τον Κάστρο

 «Άλλο το σύστημα στην Κούβα, γι’ αυτό και είχε να κάνει 60 χρόνια εκλογές… Δεν είναι αυτές που νομίζετε εσείς οι εκλογές, εκλογές (στην Κούβα) γίνονται κάθε μέρα στους τόπους δουλειάς στις ευρύτατες λαϊκές συσπειρώσεις…»



«Επιστημονική διαπίστωση» αποκάλεσε ο Κώστας Ζουράρις τον υβριστικό χαρακτηριστμό μ@#$ς για όσους αποκάλεσαν δικτάτορα τον Φιντέλ Κάστρο.

Όπως ανέφερε ο υφυπουργός Παιδείας στον ΣΚΑΪ, «σέβομαι τη διαφορετική άποψη, αλλά έχω και το δικαίωμα να κρίνω τον συντελεστή νοημοσύνης και την πολιτική ευπαιδευσία όσων έχουν αντίθετη άποψη». Το να λες τον Φιντέλ δικτάτορα, συνέχισε, σημαίνει ότι δεν έχεις επιστημονική ανάλυση για τι σημαίνει δημοκρατία και να είσαι επικεφαλής ενός αμεσοδημοκρατικού συστήματος.

«Άλλο το σύστημα στην Κούβα, γι’ αυτό και είχε να κάνει 60 χρόνια εκλογές… Δεν είναι αυτές που νομίζετε εσείς οι εκλογές, εκλογές (στην Κούβα) γίνονται κάθε μέρα στους τόπους δουλειάς στις ευρύτατες λαϊκές συσπειρώσεις…» σημείωσε, υποστήριξε δε πως «οι φυλακισμένοι στην Κούβα ήταν ελάχιστοι». «Μέσα στην Κούβα υπάρχει το Γκουαντάναμο το σύγχρονο Άουσβιτς των ΗΠΑ» πρόσθεσε .

Αποτέλεσμα εικόνας για ζουραρις παντοφλες
«Υπάρχει πάντοτε κλιμάκωση σε όλα τα συστήματα λόγω αντιξοοτήτων και δυσκολιών… Μέσα σε ένα αμεσοδημοκρατικό καθεστώς που έβγαλε σε όλη τη Λατινική Αμερική γιατρούς και έκανε το 95% των αγραμμάτων 95% των εγγραμμάτων» σχολίασε ο υφυπουργός.

«Ο άνθρωπος ο οποίος ασκεί ολιγαρχική, τυραννική εξουσία εις βάρος των πολλών, ο οποίος δέχεται την ανισοκατανομή ισχύος και πλούτου επ’ ωφελεία του και επ'ωφελείας της παρέας του εις βάρος των πολλών, ο οποίος δεν ενδιαφέρεται ούτε για το ΙΚΑ, ούτε για τη δημόσια υγεία, ούτε για την μόρφωση του λαού, αυτός είναι δικτάτορας. Ο Κάστρο όμως ήταν ακριβώς όλα τα αντίθετα» παρατήρησε ακόμη ο κ. Ζουράρις.

Πηγή

Σχόλια