Τζίμης Πανούσης >> Μαζί με το ροκ κουαρτέτο «Πεταμένα λεφτά» θα παρουσιάσει το δράμα της εποχής «Mouniall»

Αποτέλεσμα εικόνας για πανουσης

Από το Σαββάτο 3 Δεκεμβρίου 2016, ο Τζίμης Πανούσης και το ροκ κουαρτέτο «Πεταμένα λεφτά» θα παρουσιάσουν το δράμα της εποχής «Mouniall» στο κέντρο κουλτούρας και κατανάλωσης Can Can μόνο για 10 παραστάσεις όπως διαβάζουμε στο zougla.

Σε μια εποχή ανεπανάληπτης αταξίας, με πλανητάρχη τον Ντόναλντ και Ελλαδάρχη τον Γκούφη, η σάτιρα θα προτάξει τη γυναικομαστία της απέναντι στις σκοτεινές δυνάμεις που νομίζουν ότι μας κυβερνούν. Εκεί που η αυταρχική πολιτική συνάντα την κωμικοτραγική ασυνέπεια, ο Τζιμάκος θα αποπειραθεί να ερμηνεύσει τον ανθρώπινο παραλογισμό προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κενού...

Ο όρθιος κωμικός και η ομάδα του θα σας υποδέχονται τα Σάββατα στο Can Can σ' ενα στημένο παιχνίδι χωρίς διαιτησία.

Η είσοδος στις παραστάσεις θα γίνεται με εισιτήριο και όχι με μακαρόνια και ληγμένα φάρμακα. 

Στο περιοδικό «Down Town» που μίλησε ο Τζίμης Πανούσης για τη σάτιρα,  αποκάλυψε και ένα άγνωστο περιστατικό με τη Μαρία Φαραντούρη.

Αποτέλεσμα εικόνας για πανουσης«Σε αυτήν τη δουλειά δεν πρέπει να ταυτίζεις τη δημόσια εικόνα σου με αυτό που είσαι στην πραγματικότητα» λέει και τονίζει πως ενώ έχει σατιρίσει τη Μαρία Φαραντούρη, η ίδια έχει πάει να τον ακούσει.

«Είχε έρθει και η ίδια και το ‘χει ακούσει και νομίζω είχε γελάσει κιόλας. Η Μαρίζα Κωχ, η κοινή μας φίλη, είχε στενοχωρηθεί πολύ και μ’ έπιασε και μου ‘πε: ''Μη λες για το πόδι της Μαρίας, δεν είναι ωραίο''. Το ποίημα, παρ’ όλα αυτά, που αναφερόταν στο ''σκάρτο πόδι της Φαραντούρη'' ήταν κάτι που την είχε σημαδέψει. Η σάτιρα δεν κωλώνει σε αναπηρίες, δεν κωλώνει σε τίποτα. Σατιρίζει και τον χοντρό και τον ομοφυλόφιλο, έχει αριστοφανικές καταβολές και πιο άγριες ακόμη. Σάτιρα κάνει κάποιος μέχρι και στον εαυτό του, κάτι που είναι το δυσκολότερο. Από εκεί ξεκινάς και μετά πας σε ό,τι άλλο θες να κάνεις με τα κρεμμυδάκια» καταλήγει ο Τζίμης Πανούσης.




Σχόλια