23/11/16

Galaxy Restaurant στο Hilton >> Αν (λέμε αν) πας, τι θα φας;

Αποτέλεσμα εικόνας για Galaxy Restaurant, στον τελευταίο όροφο του Hilton Αθηνών


Εντάξει το πιθανότερο είναι ότι δεν θα πάμε για φαι στο Χίλτον αλλά στην ταβέρνα του μπαρμπα - Θανάση παραδίπλα αλλά απ' την άλλη το θέμα έχει ενδιαφέρον...

Πες ότι το αποφασίζεις, ντύνεσαι , παίρνεις το πορτοφόλι σου μαζί , γεμάτο, και ξεκινάς ...

Δεν σε τρώει η αγωνία τι θα φας?

Σε τρώει...

Αποτέλεσμα εικόνας για Galaxy Restaurant, στον τελευταίο όροφο του Hilton Αθηνών


Μάθε λοιπόν ότι στο Galaxy Restaurant, στον τελευταίο όροφο του Hilton Αθηνών, o executive chef Κώστας Αθανασίου συστήνει ένα νέο μενού με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και έμφαση στα εποχιακά ελληνικά προϊόντα. 

Σημειώστε λοιπόν τη σαλάτα με πλιγούρι, αγγούρι, σταφίδες, γιαούρτι και ρόδι, τη σαλάτα με πελαγίσιο λαυράκι, κολοκύθι, πέρλες λεμονιού, καϊμάκι με μαύρο χαβιάρι και αφρό wasabi, καθώς και μία ιδιαίτερη εκδοχή της παραδοσιακής ελληνικής χωριάτικης σαλάτας με μους από φέτα Καλαβρύτων. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Galaxy Restaurant, στον τελευταίο όροφο του Hilton Αθηνών


Την ίδια στιγμή τα πιάτα στη σχάρα παραμένουν και στο χειμερινό μενού με κυρίαρχο το δημοφιλές 
Black Angus Rib Eye, ενώ νέα άφιξη αποτελεί το πιάτο Teres Major Black Angus με βουτυρωμένη πατάτα και κρέμα ντομάτας με λαχανικά και θυμάρι.

Εάν πάλι τι είναι αυτά τα βούτυρα εγώ είμαι της υγιεινής διατροφής και δεν κοιμάμαι εάν δεν δειπνήσω με σούσι και μόνο με σούσι σε αυτήν την περίπτωση θα πας στο σούσι μπαρ...

Αποτέλεσμα εικόνας για Galaxy Restaurant, στον τελευταίο όροφο του Hilton Αθηνών


Στο sυshi bar  θα συναντήσεις εμπνευσμένους συνδυασμούς όπως το Dragon roll με γαρίδα panko και avocado, αλλά και το Surf ’n’ Turf με φιλέτο μοσχάρι και γλάσο teriyaki. 

Ο επίλογος μπορεί να γραφεί γλυκά με σοκολάτα Valrhona με μους κάστανο και κρέμα λευκής σοκολάτας, αλλά και την ιδιαίτερη κρέμα ντομάτας με πιπεράτο κονφί φράουλας, μαρμελάδα ελιάς και παγωτό μοτσαρέλας.

Ωραία δεν ήταν?