Οι παντρεμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ >> DivorceHotel: Μπαίνεις παντρεμένος και σε μία εβδομάδα βγαίνεις... χωρισμένος

Αποτέλεσμα εικόνας για DivorceHotel
Το νομικό επιτελείο και όλοι όσοι χρειάζονται για να πάρει κάποιος γρήγορο διαζύγιο είναι εκεί

Στο ξενοδοχείο «DivorceHotel» μπαίνεις παντρεμένος και μέσα σε μία εβδομάδα, βγαίνεις χωρισμένος.

Κάνοντας check in, οι ένοικοι του ξενοδοχείου δηλώνουν τα στοιχεία τους και εκφράζουν την επιθυμία να βγάλουν τη βέρα από το δεξί. Από εκεί και πέρα αναλαμβάνει το επιτελείο που έχει συσταθεί για να εξυπηρετήσει τους πελάτες. Το νομικό επιτελείο και όλοι όσοι χρειάζονται για να πάρει κάποιος γρήγορο διαζύγιο είναι εκεί. 

Αποτέλεσμα εικόνας για DivorceHotelΌπως σχολιάζει το αμερικανικό δίκτυο «Cbslocal» με έδρα το Λος Άντζελες, το «DivorceHotel» είναι το αντίθετο από το ταξίδι του μέλιτος. Αυτό είναι το ταξίδι του... διαζυγίου. Σε αυτό το ταξίδι, πας επταήμερες διακοπές και γυρνάς στο σπίτι με το χαρτί του διαζυγίου.

Το κόστος του ταξιδιού αυτού κυμαίνεται από 8 χιλιάδες δολάρια έως 12 χιλιάδες δολάρια. 

«Η ιδέα αυτή έχει στόχο να κρατήσει το ζευγάρι που θέλει να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους, μακριά από επιρροές των άλλων», όπως επισημαίνει ο Μισέλ Μάρτιν, ένα από τα νομικά στελέχη του «DivorceHotel». 

Αποτέλεσμα εικόνας για DivorceHotel«Yπάρχουν ωραία πράγματα για να κάνει το ζευγάρι. 

Μπορεί, για παράδειγμα, να κάνει μία βόλτα με το ποδήλατο. Δεν χρειάζεται να είναι η χειρότερη εμπειρία για να χωρίσει κανείς», προσθέτει.  

Ωστόσο, για ορισμένους δεν είναι ό,τι καλύτερο το «DivorceHotel». 

«Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες», υπογραμμίζει ο δικηγόρος, Στιβ Μάιστερ στο αμερικανικό δίκτυο «CBS2».  

Το «DivorceHotel», δημιούργημα ολλανδικής εταιρείας, ξεκίνησε να λειτουργεί δοκιμαστικά στο Άμστερνταμ. Η συνταγή πέτυχε και το πρώτο που άνοιξε στο αμερικανικό έδαφος ήταν στη Νέα Υόρκη. Έως το τέλος του έτους, θα ανοίξει τις πύλες του και στο Λος Άντζελες.  
   πηγή

Σχόλια