Νέα κόλπα Τσίπρα στην επικοινωνία >> Νέα και όμορφα κορίτσια σε κρίσιμα πόστα...

Αποτέλεσμα εικόνας για Κατερίνα Νοτοπούλου



Κανείς δεν έχασε ποτέ επιλέγοντας νέα και όμορφα κορίτσια σε θέματα επικοινωνίας...

Οπωσδήποτε είναι πολύ πιό δύσκολο να αντιπαρατεθείς ή να κάνεις αντιπολίτευση σε ένα νέο πρόσωπο που επιπλέον είναι και εμφανίσιμο αντι σε κάποιον που θυμίζει ιδιοκτήτη χασαποταβέρνας που σου πουλάει και μούρη από πάνω αλλά απο την άλλη πρέπει να σκεφτόμαστε ότι πρόκειται για επικοινωνιακό κόλπο...

Ναί, άλλο να μιλάς πχ για τον Κατρούγκαλο ο οποίος και μόνο που τον ακούς να μιλάει ή τον βλέπεις, σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και άλλο να έχεις απέναντι την Αχτσιόγλου αλλά και πάλι το πρόβλημα είναι εδώ δεν φεύγει...

Ο θεατής ασυναίσθητα νιώθει μιά συμπάθεια για νέα (αν είναι και εμφανίσιμα ακόμα καλύτερα) πρόσωπα εφόσον του θυμίζουν τον εαυτό του στο ξεκίνημα ή το παιδί του που τώρα ξεκινάει...

Μετά την Αχτσιόγλου (που είναι επίσης όμορφη κοπέλα) ο Τσίπρας επιλέγει για το γραφείο του στη Θεσσαλονίκη την Κατερίνα Νοτοπούλου...

Ενδιαφέρον είναι επίσης ότι  πρόκειται για νέα αλλά μορφωμένα - σχετικά - άτομα ...

Αδύνατο σημείο τους φυσικά παραμένει το ότι πρόκειται για πρόσωπα που δεν έχουν δουλέψει στην πραγματική οικονομία αλλά είναι παιδιά του κομματικού σωλήνα..

Φυσικά και την καλύτερη επικοινωνία να έχεις δεν σε σώζει τίποτα όταν ο άλλος πεινάει και περιμένει απο την κάρτα σίτισης για να πάει στο σούπερ μάρκετ και όλες οι συμπάθειες πάνε περίπατο όταν το δικό σου παιδί (που είναι επίσης νέο και όμορφο) είναι άνεργο ενώ κάποιοι άλλοι έχουν εξασφαλιστεί επειδή ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ...

Επομένως σε ένα δεύτερο χρόνο αυτό που αρχικά δείχνει ένα καλό επικοινωνιακό κόλπο μετατρέπεται σε μπούμερανγκ...

Οπως και να έχει διαβάζουμε ότι πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο κτίριο του ΥΜΑΘ για να είναι έτοιμο το γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη εβδομάδα, όπου αναμένονται να γίνουν τα εγκαίνια από τον Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με το thessnews.gr, το γραφείο θα λειτουργεί τόσο ως σύνδεσμος του Μεγάρου Μαξίμου στη Θεσσαλονίκη, όσο και ως υπεύθυνο σε ζητήματα που αφορούν την συμπρωτεύουσα, ενώ διοικητικά θα υπάγεται στον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη.

Αποτέλεσμα εικόνας για Κατερίνα Νοτοπούλου


Η Κατερίνα Νοτοπούλου γεννήθηκε το 1988, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, αποφοίτησε από το 17ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, σπούδασε Ψυχολογία στο ΑΠΘ, ενώ κατέχει και μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας. Έχει επίσης ειδικευτεί στην Συμβουλευτική Ψυχολογία και την Ανάλυση Πολιτικού Λόγου.

Στέλεχος της νέας γενιάς του ΣΥΡΙΖΑ, «μπήκε» κατευθείαν στα βαθειά. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ενώ ήταν υποψήφια βουλευτής στην περιφέρεια Α' Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Ενεργό μέλος της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Θεσσαλονίκης, «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη», όπου στην προεκλογική περίοδο του Μαΐου του 2014 είχε αναλάβει  το δύσκολο έργο της εκπροσώπου τύπου της παράταξης.

Με ενεργό συμμετοχή στα κινήματα και τις δομές αλληλεγγύης.  Έχει υλοποιήσει καμπάνιες και δράσεις αλληλεγγύης σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Η 28χρονη Κατερίνα Νοτοπούλου, παράλληλα με τις σπουδές της στο ΑΠΘ, έκανε πραγματικότητα και το όνειρό της για το θέατρο. Έτσι φοίτησε στο  Εργαστήρι Δραματικής Τέχνης του θεάτρου Παράθλαση στη Θεσσαλονίκη.

Στα πλαίσια μάλιστα των σπουδών της εκεί, το 2011, στο τρίο έτος, έγραψε και πρωταγωνίστησε μαζί με 18 ακόμα συμφοιτήτριες της στην θεατρική παράσταση «Η Κραυγή».

Η παράσταση προκάλεσε ποικίλα σχόλια, άλλα θετικά και άλλα αρνητικά. Το 2011 η Κατερίνα Νοτοπούλου μαζί με την θεατρική ομάδα της πάντως, κατέκτησαν το βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου στο 12ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας.



Σχόλια