Αντιπάθειες και μίση >> Η κυρα Θεανώ και η Εφούλα (Αχτσιόγλου)...


Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιου αχτσιογλου


Δεν είναι και τόσο κρυφό (εξάλλου είναι και φυσιολογικό) ότι η Θεανώ Φωτίου δεν χωνεύει πολύ την Αχτσιόγλου...

Η Φωτίου - λογικά ίσως - ανέμενε να γίνει υπουργός...

Αντι γιαυτό είδε μιά χαριτωμένη νέα γυναίκα να της παίρνει τη θέση...

Με αυτή την έννοια το πολιτικό όσο και ανθρώπινο μίσος μας φαίνεται φυσιολογικό...

Ομως από εκεί και πέρα αρχίζουν και τα παρατράγουδα...

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιου αχτσιογλουΟπως μεταδίδει η Καθημερινή..."βγήκε η κυρία Θεανώ, για να ανακοινώσει με το χαρωπό ύφος της ξέγνοιαστης Κοκκινοσκουφίτσας ότι «κλείσαμε επιτυχώς τη β΄ αξιολόγηση». 


Καμία αξιολόγηση δεν είχε κλείσει, εκτός από το κεφάλαιο ή, μάλλον, την παράγραφο των κοινωνικών επιδομάτων, που είναι και η αρμοδιότητά της στην κυβέρνηση. 

Οπως εξήγησε, όμως, η πολιτική των κοινωνικών επιδομάτων είναι «μια πολύ μεγάλη πολιτική» και ίσως εξ αυτού να υπερέβαλε κάπως. 

Ομως, η διαφορά είναι ότι δεν είχε στον νου της τον κρετίνο τηλεθεατή που ενδεχομένως θα την πιστέψει. Είχε στον νου της την Εφη Αχτσιόγλου, που είναι νέα, αδύνατη, χαριτωμένη με τον τρόπο της, πιο ψηλή από την ίδια και –το κυριότερο– είναι κανονική υπουργός· κι ας μην ξέρει να μαγειρεύει γεμιστά και μαρμελάδες. Αλλά μήπως φαντάζεσθε ότι ξέρει η κυρία Θεανώ;"

Επομένως το να λες ότι έκλεισε η αξιολόγηση ενώ δεν είναι έτσι είναι ένα παρατράγουδο που αφετηρία έχει ένα πολιτικό όσο και προσωπικό (φυσιολογικό πάντως) εκτιμούμε εμείς , μίσος...

Σχόλια