Το βαθύ Αμερικάνικο κράτος σε αναβρασμό >> Σαν αλλαγή καθεστώτος βιώνεται στις ΗΠΑ η μετάβαση στην Προεδρία Τραμπ...

Αποτέλεσμα εικόνας για nsa




Αποτέλεσμα εικόνας για nsa rogersΣτην Αμερική επικρατεί πανικός στα ανώτατα κλιμάκια του βαθέος αμερικάνικου κράτους εφόσον αυτή η συγκεκριμένη αλλαγή Προέδρου βιώνεται σαν αλλαγή καθεστώτος...

Ως ένα βαθμό βέβαια αυτό είναι φυσιολογικό εφόσον 8 χρόνια βασίλευε το σύστημα Κλίντον το οποίο επέβαλε τις απόψεις του στον κόσμο και ειδικότερα στη γειτονιά μας απόψεις που αμφισβητήθηκαν απο πολλούς...

Ομως ως ένα βαθμό...

Αυτά που γίνονται δεν έχουν καμία σχέση...

Ο Τραμπ εξακολουθεί και παραμένει άγνωστος Χ εφόσον κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι θα κάνει...

Ετσι έχουν ιδιαίτερη σημασία οι επιλογές προσώπων που θα κάνει αφού για την πολιτική του δεν ξέρουμε τίποτα...

Δείτε παρακάτω τι γράφουν εγκυρότατα ΜΜΕ στις ΗΠΑ για τον διευθυντή της NSA μίας απο τις πιό ευαίσθητες υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ...

Πάντως έτσι διαλύονται και κάποιοι μύθοι ότι δήθεν το βαθύ αμερικάνικο κράτος δεν ήθελε τον Τραμπ κλπ...

Μάλλον άλλα βγαίνουν στη φόρα εκ των υστέρων...

Δείτε τις πληροφορίες....


Οι επικεφαλής του Πενταγώνου και της κοινότητας των υπηρεσιών πληροφοριών της χώρας συνέστησαν στον πρόεδρο Ομπάμα  ότι ο διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας, Ναύαρχος. Michael S. Rogers, πρέπει να φύγει απο τη θέση του.

Αποτέλεσμα εικόνας για trump towers manhattan

 Η σύσταση, έγινε στον Λευκό Οίκο τον περασμένο μήνα, από τον υπουργό Άμυνας Ashton Β Κάρτερ και τον διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών James R. Clapper Jr., σύμφωνα με αρκετούς αξιωματούχους των ΗΠΑ που  γνωρίζουν καλά το θέμα. 

  Η είδηση ​​έρχεται καθώς 0  Rogers εξετάζεται από τον εκλεγέντα Πρόεδρο Donald Trump για να είναι υποψήφιος του για επικεφαλής του  DNI, αντικαθιστώντας τον Clapper, ο οποίος επιβλέπει όλες τις 17 υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ. 

Αποτέλεσμα εικόνας για trump towers manhattanΣε μια κίνηση προφανώς άνευ προηγουμένου για  αξιωματικό του στρατού, ο Rogers, χωρίς να ενημερώσει τους ανωτέρους του, ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για να συναντηθεί με τον Trump την Πέμπτη στο Trump Tower. 


Αυτό προκάλεσε κατάπληξη σε ανώτερα επίπεδα της διοίκησης, σύμφωνα με τους αξιωματούχους, που μίλησαν υπό τον όρο της ανωνυμίας για να συζητήσουν εσωτερικά θέματα προσωπικού. 

 Ο Λευκός Οίκος, το Πεντάγωνο και το Γραφείο του Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, αρνήθηκε να σχολιάσει.

 Η NSA δεν ανταποκρίθηκε στα αιτήματα για σχολιασμό. 

Αποτέλεσμα εικόνας για nsaΟ Rogers, 57, ανέλαβε τα ηνία της διοίκησης NSA και Cyber ​​τον Απρίλιο του 2014, στον απόηχο των αποκαλύψεων από τον Έντουαρντ Σνόουντεν, που είχε κρυφά κατεβάσει τεράστιες ποσότητες ψηφιακών εγγράφων τα οποία  μοιράστηκαν σε δημοσιογράφους. 

 Αυτό είχε θεωρηθεί μεγάλη ήττα  για έναν οργανισμό που υπερηφανεύεται ότι έχει τους πιο ικανούς hackers και επαγγελματίες ασφάλειας του κυβερνοχώρου στην. Ο Rogers χρεώθηκε με τη διασφάλιση ότι άλλη παραβίαση εκ των έσω δεν θα συμβεί ποτέ ξανά.

Σχόλια