Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος >> Συναρπαστική εβδομάδα με δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες
Το Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) παραμένει ένας ιδανικός προορισμός για φθινοπωρινές βόλτες, προσφέροντας στους επισκέπτες του τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε πρωτότυπες εκδηλώσεις και συναρπαστικές δραστηριότητες. 

Αυτή την εβδομάδα, οι μικροί φίλοι του ΚΠΙΣΝ θα δημιουργήσουν μοναδικά έργα Τέχνης, σε ένα εργαστήριο ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά με ή χωρίς αναπηρία, ενώ θα αναλάβουν το ρόλο του ειδικού ερευνητή CSI, συλλέγοντας και εξακριβώνοντας αποδεικτικά στοιχεία. Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, θα λάβουν μέρος σε μια μοναδική Παρκολυμπιάδα με παιχνίδια, που θυμίζουν κλασικά αγωνίσματα και αναπτύσσουν το ομαδικό τους πνεύμα.Οι μεγαλύτεροι επισκέπτες, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ιστορική διαδρομή, από τον 20ό αιώνα έως σήμερα, για τους Κήπους και τα Πάρκα, καθώς και να εξασκήσουν τις ικανότητές τους στην κηπουρική.

Η εβδομάδα θα κλείσει με την καθιερωμένη πλέον προβολή αγαπημένων ταινιών από τον διεθνή κινηματογράφο. Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, η ταινία «Ο αόρατος άνθρωπος» θα παρουσιάσει τις περιπέτειες ενός επιστήμονα που έγινε αόρατος, ενώ, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, ο σκηνοθέτης James Ponsoldt, με το «Τέλος διαδρομής», θα μεταφέρει  το κοινό σε μία φανταστική συνάντηση του David Lipsky και του David Foster Wallace. Επιπλέον, την ίδια ημέρα, τα «Minions» θα προσκαλέσουν τους μικρότερους επισκέπτες σε μοναδικές περιπέτειες, κατά την αναζήτηση του απαισιότατου αρχηγού που θα υπηρετήσουν.
Αύριο, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, οι λάτρεις της μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Πέννυ Μπαλτατζή και την μπάντα της, που θα ξεδιπλώσουν ένα μουσικό «μαγικό χαλί» με γνωστές ξένες και ελληνικές διασκευές, στην Αγορά του ΚΠΙΣΝ, ενώ, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, οι Daphne and the Fuzz θα λάβουν τη σκυτάλη με vintage pop μελωδίες, που φλερτάρουν με τη soul και τα blues, στα Πανοραμικά Σκαλιά του ΚΠΙΣΝ. Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, οι Bailemos, μια μπάντα νέων παιδιών, θα είναι κρυμμένη σε κάποια γωνιά του Καναλιού και θα ταξιδέψει τους επισκέπτες του ΚΠΙΣΝ με εφηβικές unplugged μελωδίες του Schoolwave!Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο, είναι ελεύθερη.
πηγήΣχόλια