Σήμερα γάμος γίνεται >> «Μυστικός αρραβώνας» ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ με κουμπάρο Λαλιώτη

Αποτέλεσμα εικόνας για λαλιωτης φωφηΥπάρχει αρραβώνας ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ; Ο ρόλος του Κώστα Λαλιώτη, το μήνυμα που έδωσε ο Σπίρτζης και οι εγγυητές Βούτσης και Φλαμπουράρης

Απαντήσεις για την πρόσφατη  «ακατανόητη» χείρα βοηθείας που έτεινε το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση για το ΕΣΡ που προκάλεσε την έκρηξη του Ευάγγελου Βενιζέλου μπορεί να δίνει όσα γράφει στήλη «Στίγμα» στα Νέα Σαββατοκύριακο.

Γίνεται αναφορά σε «αρραβώνα» ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ τον οποίο «προξένεψαν» ο Κώστας Λαλιώτης και ο Χρ. Σπίρτζης ένα μεσημέρι προ δύο εβδομάδων στο εστιατόριο της Μινας στην περιοχή της Ακρόπολης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας   « Ο Σπίρτζης έφερε την πρόταση Παππά για την αποκόληση του ΠΑΣΟΚ από τη στρατηγική Μητσοτάκη, ο Λαλιώτης ανέλαβε να την μεταφέρει στην πρόεδρο Φώφη Γεννηματά κάποια στιγμή  και προς  επίρρωση της διαφαινόμενης συμφωνίας έγιναν και τηλεφωνικές συνεννοήσεις του Λαλιώτη με Νίκο Βούτση, και Αλέκο Φλαμπουράρη που εγγυήθηκε την τήρηση της -όποιας- συμφωνίας και το deal έκλεισε.

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο Γ. Παπαχρήστο η συμφωνία ήταν « ψηφίζουμε τις τροπολογίες αλλά εσείς:

* Πρώτον στον ανασχηματισμό θα περιοριστούν στο ελάχιστο τα προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ στελέχη

* Δεν θα υπουργοποιηθούν στελέχη προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ ( Κατσέλη, Χριστοδουλάκη, Ξενογιαννακοπλούλου κλπ)

* Η εξέταση Σαλαγιάννη στην εξεταστική για τα δάνεια των κομμάτων θα γίνει με σεβασμό στην ιστορία του κινήματος
πηγή

Σχόλια