Γραφείο πρωθυπουργού στην (ερωτική) Θεσσαλονίκη >> Πόσα παίρνει το Κατερινάκι?

Αποτέλεσμα εικόνας για κατερινα νοτοπουλου


2560 ευρώ και μπράβο μας


Mετά και τα εγκαίνια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη που έκανε το Σάββατο ο Αλέξης Τσίπρας, δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ ο διορισμός της διευθύντριας, Κατερίνας Νοτοπούλου.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ, η κυρία Νοτοπούλου διορίζεται από 23.11.2016 στη θέση της «Προϊσταμένης στο Γραφείο Θεσσαλονίκης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού» και θα αμείβεται με τις «κάθε είδους αποδοχές που αντιστοιχούν κάθε φορά στον 1ο βαθμό της κατηγορίας ειδικών θέσεων».Οπως γράφει και το makpress.blogspot.gr, σύμφωνα με την εγκύκλιο 2/1015/ΔΕΠ (5-1-2016) του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη για το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο, ο μισθός «ειδικών θέσεων 1ου βαθμού» διαμορφώνεται ως εξής (σελίδα 7 της εγκυκλίου):
Με τις διατάξεις της παρ. 7 ορίζεται ότι οι μηνιαίες αποδοχές των προϊσταμένων των ειδικών γραφείων της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης και της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού, είναι ίσες με αυτές των υπαλλήλων Ειδικών Θέσεων 1ου βαθμού. Δηλαδή ο βασικός μισθός τους ορίζεται στο ποσό των 1.960 € μηνιαίως, ενώ παράλληλα δικαιούνται και το επίδομα θέσης ευθύνης της υποπ. αγ της περ. α της παρ. 1 του άρθρου 16 (600 €), δηλαδή συνολικά 2.560 ευρώ.
Σε αυτές προστίθενται οι αμοιβές για την πέραν του νομίμου ωραρίου εργασία και πιθανώς και «αποζημίωσης η οποία συνδέεται με την άσκηση ιδιαίτερων ή σημαντικών καθηκόντων (job based remuneration)».


Ας πούμε τώρα όλοι μαζί ένα σχετικό τραγούδι να κάνουμε κέφι....
Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Περισσότερα από Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ.
Μην το ματιάσουμε το κορίτσι, καθώς υπάρχει φόβος, από τις πολλές ευθύνες, να μας αρρωστήσει. Και το χειρότερο? Δεν θα μπορεί να την αντικαταστήσει κανείς από τους 20 βοηθούς που έχει. Θα χαθεί η άμεση επικοινωνία κέντρου και Βορείου Ελλάδος.