Παράρτημα Πρωθυπουργικού Γραφείου Θεσσαλονίκης >> «Το Χαλαρόν» . Ρουσφέτια και νέες μελαχροινές ...

Σε λειτουργία το Γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

Το γραφείο στη Θεσσαλονίκη

Το... Χαλαρόν

Aνακαίνισαν το γραφείο που θα στεγάσει το «Παράρτημα Πρωθυπουργικού Γραφείου», που ορισμένοι επιμένουν να το ονομάζουν «Το Χαλαρόν», στον πρώτο όροφο του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης, στη Θεσσαλονίκη.

 Γιατί «Το Χαλαρόν»;

 Γιατί η ουσιαστική δουλειά του θα είναι η ολιγόωρη φιλοξενία του Αλέξη Τσίπρα σε αυτό όταν επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη και θα λειτουργεί ως χώρος συνάντησης με βαλκάνιους ηγέτες, όπως ο ίδιος είχε πει. 

Ολα τα άλλα θα γίνονται από το γραφείο στην Αθήνα. 

Μήπως όμως (λένε μερικοί) η ουσιαστική χρησιμότητά του είναι η ύπαρξη ενός χώρου βολέματος κολλητών και ημετέρων, αλλά και η λειτουργία ενός ακόμη πόλου εξουσίας του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη; 

Ας μην ξεχνάμε ότι η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει έντονη παρουσία και ισχυρές προσωπικότητες, οπότε η τοποθέτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου η οποία συντάσσεται με τους «53 +» στη θέση της διευθύντριας του γραφείου φέρει έναν ισχυρό συμβολισμό. 

Η 28χρονη Θεσσαλονικιά, η οποία κλέβει τα βλέμματα στο ΥΜΑΘ όταν επιβλέπει τις εργασίες, αρνείται να πει το παραμικρό για την τοποθέτησή της (προς το παρόν). 

Αποτέλεσμα εικόνας για Κατερίνας Νοτοπούλου

Πάντως, εκείνο που έμαθα είναι ότι ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ σπάει το κεφάλι του να θυμηθεί ποιες άλλες νέες μελαχρινές από τη Θεσσαλονίκη ενδιαφέρθηκαν για να διεκδικήσουν τον δήμο Θεσσαλονίκης το 2014, ώστε να δουν ποια θα είναι η επόμενη για να διοριστεί σε υψηλή θέση. 

Διότι, τόσο το όνομα της Κατερίνας Νοτοπούλου όσο και της Εφης Αχτσιόγλου είχε ακουστεί τότε, αλλά ο παλαίμαχος της πόλης Τριαντάφυλλος Μηταφίδης επέμενε να κατεβεί εκείνος (με τα γνωστά αποτελέσματα).  
πηγή






Θεσσαλονίκη: Αυτό είναι το νέο πρωθυπουργικό γραφείο - Δείτε φωτογραφίες









Και φυσικά ενδιαφέρον αναμένεται να έχει το ρεπορτάζ του ΠΘ για την αδελφή της Κατερίνας Νοτοπούλου, Μαρία που από το pole dancing βρέθηκε στο κρατικό θέατρο...





Σχόλια