Φοβερό συμπέρασμα έρευνας >> Οι πλημμύρες, σεισμοί κλπ καταστρέφουν τους φτωχούς αλλά έχουν αμελητέο αντίκτυπο στον πλούτο μιας χώρας..


Αποτέλεσμα εικόνας για καφενειο

Ο Στεφάν Αλεγκάτ, επικεφαλής συντάκτης σχετικής έρευνας για την Παγκόσμια Τράπεζα , ανέφερε ότι οι φτωχοί έχουν την τάση να υποφέρουν περισσότερο από τις καταστροφές καθώς συχνά ζουν σε μέρη που πλήττονται συχνότερα και χάνουν μεγαλύτερο μερίδιο του εισοδήματός τους. Επίσης λαμβάνουν μικρότερη στήριξη από τις κυβερνήσεις, τους φίλους και την οικογένεια, πρόσθεσε

Η έκθεση σημειώνει ότι μια πλημμύρα ή ένας σεισμός μπορεί να είναι καταστροφικός για τους φτωχούς, αλλά συνολικά να έχει αμελητέο αντίκτυπο στον συνολικό πλούτο ή την παραγωγή μιας χώρας, εάν επηρεάσει ανθρώπους με πολύ χαμηλό εισόδημα και σχεδόν μηδενική περιουσία.

Ωστόσο για αυτούς, οι καταστροφές μπορούν να έχουν επιζήμιες μακροχρόνιες συνέπειες, όπως το να αναγκαστεί το παιδί τους να σταματήσει το σχολείο ή το να πρέπει να μειώσουν τις δαπάνες για την υγεία τους, προσθέτει η έρευνα.

ΣΣ Ο καλός αυτός κύριος έκανε έρευνα (και πληρώθηκε προφανώς) και κατέληξε ότι οι φτωχοί άνθρωποι δεν αξίζουν φράγκο είτε ζουν είτε πεθάνουν εφόσον στην πραγματικότητα - και οικονομικά μιλώντας - είναι αμελητέα ποσότητα, δηλαδή ανύπαρκτοι...

Αν πας σ' ένα οποιδήποτε ελληνικό καφενείο θα σου πουν το ίδιο ακριβώς τσάμπα και θα έχεις πιεί και ένα φραπέ...

Συμπέρασμα. 

Στα ελληνικά καφενεία ξέρουν πράματα που η Παγκόσμια Τράπεζα κάνει παγκόσμιες έρευνες για να μάθει...



Σχόλια