Κι άλλες κωλοτούμπες Τραμπ >> Θα έχει σύμβουλο τον Μπιλ Κλίντον;

Αποτέλεσμα εικόνας για μπιλ κλιντον τραμπ

Παρίσι, της Μαρίας Δεναξά 

 Συμβουλές από τον Μπιλ Κλίντον σκέφτεται να ζητήσει ο Ντοναλντ Τραμπ.


Ο νέος Αμερικανός πρόεδρος δεν αποκλείει πλέον το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας με τον Μπιλ Κλίντον, έπειτα από ένα θερμό τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον σύζυγο της αντιπάλου του, για να τον συγχαρεί για την εκλογή του. 

Σε συνέντευξη που θα μεταδοθεί αύριο από το CBS, η δημοσιογράφος Lesley Stahl ρωτά τον Τραμπ, αν σκέφτεται να ζητήσει συμβουλές από τον πρώην πρόεδρο των δημοκρατικών Μπιλ Κλίντον. 

Η απάντηση του Τραμπ ήταν η εξής:


«Eίναι πολύ ταλαντούχος, είναι πολύ ταλαντούχα οικογένεια. Σίγουρα θα το σκεφτώ, σίγουρα».

Ο Τράμπ προηγουμένως είχε μιλήσει για το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Μπιλ Κλίντον, για να τον συγχαρεί…

«Δεν μπορούσε να είναι πιο ευγενικός. Είπε ότι η προεκλογική εκστρατεία ήταν απίστευτη. Μια από τις πιο απίστευτες που είδε ποτέ. Ήταν πολύ, πραγματικά πολύ, πολύ ευγενικός», είπε ο Τραμπ στην δημοσιογράφο. 

Σχετικά με το τηλεφώνημα που δέχθηκε από την Χίλαρι Κλίντον, για να τον συγχαρεί και να παραδεχθεί την ήττα της το ξημέρωμα της Τετάρτης, ο Ντοναλντ Τραμπ είπε για εκείνην που αποκαλούσε καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας «Χίλαρι η κολασμένη» : 

«Η Χίλαρι μου τηλεφώνησε . Ήταν ένα γλυκό και δύσκολο τηλεφώνημα για εκείνη, μπορώ να το φανταστώ. Ήταν πιο δύσκολο για εκείνη απ’ ότι θα ήταν για μένα. Αλλά και για μένα θα ήταν πολύ πολύ δύσκολο. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευγενική. Είπε μόνο “Συγχαρητήρια Ντοναλντ”, πολύ καλή δουλειά» και της είπα «Θέλω πραγματικά να σας ευχαριστήσω είσαστε πραγματικά μια μεγάλη αντίπαλος». 

«Είναι πραγματικά δυνατή και πολύ έξυπνη» κατέληξε ο Τραμπ. 

Πάντως η οικογένεια Κλίντον ζητάει από το επιτελείο του νέου Αμερικανού προέδρου, την απόσυρση βίντεο από το διαδίκτυο, όπου ο Τραμπ κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας εξαπολύει μύδρους κατά της οικογένειας Κλίντον. 
πηγή

Σχόλια