Είσαι Ελληνάρας οδηγός >> Μην ξεχάσεις να κάνεις τα εξής 14...

Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνας οδηγος


Ως Έλληνας οδηγός ξέρεις…


Βρήκαμε 14 παραδοσιακούς τρόπους, με τους οποίους μπορείς να αποδείξεις μεμιάς πως είσαι «Ελληνάρας» οδηγός. Απολαύστε κωμικοτραγικές καταστάσεις! Διακωμωδούμε την αστεία νοοτροπία μας. 


Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

– Τα φλας δεν χρησιμοποιούνται ποτέ, προκειμένου να ακονίσεις τις μαντικές ικανότητες του οδηγού που έπεται…

– Η απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα είναι λάθος, στο κενό θα «χωθεί» ο μάγκας βιαστικός.

– Όσο ταχύτερα διασχίσετε το κόκκινο φανάρι, τόσο μειώνετε τις πιθανότητες να τρακάρετε με άλλο όχημα.

– Ποτέ μα ποτέ μην ακινητοποιήσετε το όχημα σας σε πινακίδα “STOP”. Τα οχήματα που σας ακολουθούν δεν θα περιμένουν αυτή την αντίδραση σας, με αποτέλεσμα να καρφωθούν» πάνω σας.

– Ποτέ μην προσπερνάτε από αριστερά όταν μπορείτε να το κάνετε από δεξιά. Είναι μια ευκαιρία να γελάσετε καθώς ο οδηγός του οχήματος που μόλις προσπεράσατε τρομάζει.

– Τα όρια ταχύτητας είναι αυθαίρετοι αριθμοί που δίνονται μόνο ως πρόταση και δεν είναι προφανώς εκτελέσιμα στην Ελλάδα.

– Ο γνήσιος Έλληνας οδηγός, ελαττώνει πάντα ταχύτητα για να περιεργαστεί οτιδήποτε του κινήσει το ενδιαφέρον. Αυτό μπορεί να είναι από βιτρίνα μέχρι και γκόμενα (εντός πόλεως) και από ατύχημα μέχρι και αλλαγή λάστιχου (εκτός πόλεως).

– Στην Ελλάδα κορνάρεις μόλις ανάψει το πράσινο φανάρι ακόμη κι αν είσαι πρώτος.

– Οι Ελληνίδες γυναίκες οδηγοί, μπορούν να πλένουν, μαγειρεύουν, πλέκουν, να κάνουν σεξ, να μιλούν στο τηλέφωνο αλλά δεν μπορούν να οδηγήσουν.


– Το προστατευτικό κράνος φοριέται στον αγκώνα για ανεξακρίβωτους ακόμα λόγους. Σας συμβουλεύουμε να ακολουθήσετε και εσείς τη μόδα.

– Οι ζώνες ασφαλείας ζεσταίνουν το καλοκαίρι και τσαλακώνουν τα ρούχα το χειμώνα. Χιλιάδες crash test δεν ξέρουν τι λένε. Αν είναι γραφτό, θα πας κι ας φοράς ζώνη…

– Οι πεζοί είναι οι κυριότεροι εχθροί των οδηγών, διότι καταλαμβάνουν χώρο στα πεζοδρόμια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σταθμεύσουν αυτοκίνητα και διασχίζουν τους δρόμους αναγκάζοντας τα διερχόμενα οχήματα να μειώσουν ταχύτητα.

– Η ΛΕΑ δεν επιτελεί στην Ελλάδα τη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, αλλά την έξυπνη καβάντζα των πονηρών που αφήνουν όλους τους υπόλοιπους βλάκες να περιμένουν.

– Μόνο στη χώρα μας θα δεις οδηγό, να μιλά στο κινητό, ταυτόχρονα με το ίδιο χέρι να κρατά τσιγάρο, ενώ το μακρύ νύχι του μικρού δακτύλου πραγματοποιεί ανασκαφές στη μύτη.

Κυριολεκτικά για γέλια, αλλά και για κλάματα…
πηγή

Σχόλια