Η συνεχιζόμενη κατάληψη του ξενοδοχείου CITY PLAZA


Αποτέλεσμα εικόνας για CITY PLAZA

 ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20, στις 12.30 μμ, για το City Plaza. 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου, στις 12:30 μμ συνέντευξη Τύπου στην ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20, στον 3ο όροφο, με θέμα:

«Η συνεχιζόμενη κατάληψη του ξενοδοχείου CITY PLAZA στην οδό Αχαρνών. Οι εξελίξεις και τα σκοτεινά σημεία»
Συμπληρώθηκαν ήδη 6 μήνες από την κατάληψη του ξενοδοχείου “CITY PLAZA” και οι αρμόδιες κρατικές αρχές ακόμα κωφεύουν! Η Αστυνομία δηλώνει αδυναμία παρέμβασης και οι αλλεπάλληλες εκκλήσεις προς την Δικαιοσύνη για την υπεράσπιση του συνταγματικού δικαιώματος στην ιδιοκτησία, παραμένουν στα συρτάρια των εισαγγελικών αρχών. 
Οι λεγόμενοι «αλληλέγγυοι», εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια και την ανοχή της κυβέρνησης, παραμένουν στο κτίριο της οδού Αχαρνών, το οποίο διέρρηξαν στις 22 Απριλίου 2016 και καταπάτησαν ιδιωτική περιουσία.
Η αλληλεγγύη προς τους πρόσφυγες αποτέλεσε το πρόσχημα, αφού στην πραγματικότητα το ξενοδοχείο χρησιμοποιείται ως κέντρο επιχειρήσεων των «αλληλέγγυων» και ατόμων ξένων ΜΚΟ, που χρηματοδοτούν το εγχείρημα και έχουν καταλύσει σε αρκετά δωμάτια, στερώντας το δικαίωμα της ιδιοκτήτριας να διαχειριστεί την περιουσία της, ενώ, επιπλέον, έχουν συνδέσει παράνομα, το νερό και το ρεύμα, χρεώνοντάς της τον λογαριασμό! 
Με αφορμή την συμπλήρωση έξι μηνών από την καταπάτηση του ξενοδοχείου, η ιδιοκτήτρια, Αλίκη Παπαχελά και νομικοί, θα ενημερώσουν για όλες τις εξελίξεις, τα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης, καθώς και για τις ψευδείς και προπαγανδιστικές πληροφορίες που διακινούνται από τους καταπατητές, ενώ την ίδια ώρα, οι κρατικές αρχές παρακολουθούν αδιάφορες.


Σε άλλη της ανάρτηση η ίδια αναφέρει μεταξύ άλλων...


Το λεπόνανε, κι ας έχω γίνει κουραστική για κάποιους, θα σας μιλήσω με νούμερα. 

Τα ποσά που εισέρχονται στο καταπατημένο ξενοδοχείο μου από τις ΜΚΟ διεθνείς κι εγχώριες, δύο εκ των οποίων καταλύουν και στο ξενοδοχείο, είναι περίπου 15.000 ανά άτομο ετησίως, δλδ δεδομένου ότι οι κλέφτες-καταπατητές-δήθεν αλληλέγγυοι δηλώνουν ότι φιλοξενούν 400 άτομα (πράγμα αδύνατον κατά την γνώμη μου και φυσικά δεν υπάρχουν επίσημες καταγραφές των ατόμων που μπαινοβγαίνουν εκεί μέσα), ανέρχεται στο ποσόν των τουλάχιστον 6.000.000 ευρώ. Τα οποία, φυσικά, μην πληρώνοντας διαμονή και ταϊζοντας τους φακές, καρπώνονται ......
ΥΓ ΣΣ Αυτονόητο είναι ότι εμείς δεν υιοθετούμε τίποτα πολύ περισσότερο όσα αναφέρει περί χρημάτων αλλά και προσώπων τα οποία εξάλλου και δεν δημοσιεύουμε, όπως βλέπετε. Εν τούτοις η όλη υπόθεση έχει το δικό της - δημόσιο - ενδιαφέρον.

πηγή

Σχόλια