26/10/16

Πειραιάς: Εντός του 2017 το τραμ και το 2020 το μετρό.

Αποτέλεσμα εικόνας για πειραιάς παλια


Οσοι μένουν ή κυκλοφορούν στον Πειραιά γνωρίζουν ότι η κατάσταση - με τα έργα - είναι απελπιστική...

Ο Πειραιάς που ξέραμε απλά δεν υπάρχει και για να κυκλοφορήσεις με αυτοκίνητο ρίχνεις τα χαρτιά για να σου πούνε οι χαρτορίχτρες ποιά διαδρομή να ακολουθήσεις ...

Εν πάσει περιπτώσει η είδηση είναι καλή..

Διαβάστε την ....

Το έργο του τραμ στον Πειραιά θα ολοκληρωθεί εντός του 2017, ενώ παράλληλα θα υπάρξει τμηματική απόδοση δρόμων όπου υλοποιούνται εργασίες, καθώς επίσης το 2020 θα ολοκληρωθεί το έργο στο μετρό.

Τα παραπάνω, γνωστοποίησαν χθες οι εκπρόσωποι της «Αττικό Μετρό ΑΕ», στην διευρυμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Πειραιά μετά από πρωτοβουλία του δημάρχου Γιάννη Μώραλη, με θέμα το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των έργων του μετρό και του τραμ που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη.

Αποτέλεσμα εικόνας για πειραιάς παλια

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο γενικός διευθυντής και εκπρόσωποι της «Αττικό Μετρό ΑΕ», οι εκπρόσωποι ανάδοχων εταιρειών που υλοποιούν τα έργα του μετρό και του τραμ, ο διοικητής της Τροχαίας Πειραιά Σπύρος Λάσκος, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νίκος Μανεσιώτης και Παύλος Πολιτάκης αντίστοιχα, ο αντιδήμαρχος Οδοποιίας Αλέξανδρος Αργουδέλης, ο πρόεδρος της Ε΄ δημοτικής κοινότητας Γιάννης Βοϊδονικόλας και ο διευθυντής Οδοποιίας του δήμου Πειραιά Αχιλλέας Κουτσοδόντης.

Ο δήμαρχος Πειραιά έθεσε μετ’ επιτάσεως την ανάγκη οριστικοποίησης του χρονοδιαγράμματος για την ολοκλήρωση των εργασιών του τραμ και του μετρό, καθώς και επιμέρους ζητήματα που αφορούν στην καθημερινή λειτουργία της πόλης, αναφορικά με τη λειτουργία των εργοταξίων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πάρτο και δώστο στους φίλους σου