Συγκινητικές φωτογραφίες από τον κόσμο






Όταν οι βροχές των μουσώνων χτύπησαν τη Μανίλα, Φιλιππίνες, μερικοί άνθρωποι πήραν δραστικά μέτρα για να σώσουν αυτούς που έχουν ανάγκη. Δείτε τον νεαρό  που έσωσε τον καλύτερο φίλο του από πνιγμό βάζοντας τον στην πλάτη του και περπατώντας μέσα από το νερό, για να τον φέρει στην ασφάλεια.









Αυτοί οι δύο καθηγητές εθελοντές κάνουν ό, τι μπορούν για να εκπαιδεύσουν αυτά τα άστεγα παιδιά, κάτω από μια γέφυρα στο Νέο Δελχί. Παίρνουν χρόνο από την ημέρα τους για να παρέχουν σε αυτά τα παιδιά  κάτι περισσότερο από την εκπαίδευση,  αγάπη.









Αυτός ο νεαρός οκτώ ετών, ο Christian Golczynski, έχασε με τραγικό τρόπο τον πατέρα του. Ο Marc Golczynski, που πυροβολήθηκε ενώ υπηρετούσε τη χώρα του στο Ιράκ. Εκείνος δέχεται την αμερικανική σημαία που δίνεται στην οικογένεια ενός πεσόντος στρατιώτη.










Ο σκύλος που βλέπετε να απεικονίζεται εδώ πάσχει από αρθρίτιδα και στην ηλικία των 19, κάνει τη ζωή για αυτό το σκυλί δύσκολη και πολύ επώδυνη. Γι 'αυτό και ο ιδιοκτήτης του, τον παίρνει τακτικά  για μια βουτιά στη λίμνη Superior, καθώς αυτό είναι το μόνο πράγμα που απαλύνει τον  πόνο στον δύστυχο Schoep και του επιτρέπει να κοιμηθεί.







Μετά από μια καταστροφή σε ένα κτίριο κατοικιών στη Βομβάη, στην Ινδία, η οποία κατέρρευσε, διασώστες και πυροσβέστες μπορεί να δει βοηθήσει το νεαρό αγόρι που είχε παγιδευτεί στα συντρίμμια







Αυτό το σκυλί της αστυνομίας του Κεντάκι, ο Φίγκο, ισοπεδώθηκε όταν ο ιδιοκτήτης και εκπαιδευτής του σκοτώθηκε πάνω στο καθήκον.

Σχόλια