Sugar babies: Φοιτήτριες στη Βρετανία πουλάνε sex για να χρηματοδοτήσουν τις σπουδές τους

cegrab-20151027-064057-139-1-736x414-1.jpg


Χιλιάδες Βρεταννίδες  φοιτήτριες χρηματοδοτούν  τις πανεπιστημιακές σπουδές τους μέσω των  αποκαλούμενων  «sugar daddy" ιστοσελίδων.

 Τα ίδια τα σάιτς  διαφημίζονται ως ένας τρόπος για "όμορφους, φιλόδοξους ανθρώπους να αποφοιτήσουν χωρίς χρέη" μέσω "ρυθμίσεεων" με ώριμους "χορηγούς".

 Ένα site, το SeekingArrangement.com, ισχυρίζεται οτι 12.600 φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν εγγραφεί.

Μία 20-χρονη φοιτήτρια στην ιστοσελίδα, μας είπε ότι κερδίζει £ 2.000, που ισοδυναμεί με περίπου $ 3064, το μήνα από τη "ρύθμισή " της, η οποία έχει γίνει σεξουαλική.

 Είπε: «κερδίζω αρκετά. Πληρώνω για τα ταξίδια μου, τα βιβλία μου, δεν χρειάζεται να πάρω  φοιτητικό δάνειο . Το πράμα πάει καλα για μένα"




  Aπο την άλλη χρειάζεται προσοχή , συνέχισε.  «Υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή μεταξύ της πορνείας και του να είσαι ένα sugar baby», είπε.

 Σε μια συνέντευξη με το Sky News, ο Brandon Wade, ο ιδρυτής της SeekingArrangement.com αρνήθηκε ότι ήταν μια ιστοσελίδα συνοδών, αλλά ότι επέτρεψε στα «sugar babies" να  "αναβαθμίσουν τον τρόπο ζωής τους». Είπε ότι το σεξ δεν είναι αναμενόμενο, αλλά επιθυμητό και ότι η ιστοσελίδα είχε οδηγήσει σε αμέτρητους γάμους σε όλο τον κόσμο.



Ένας παντρεμένος 62-χρονος sugar daddy που σχετίζεται σήμερα με τέσσερις φοιτήτριες  δήλωσε στο Sky News: «Εγώ δεν θα ήμουν σε θέση να γνωρίσω κορίτσια αυτής της ηλικίας και τόσο όμορφα όσο αυτά μέσα από μια συνηθισμένη ιστοσελίδα γνωριμιών." Είπε επίσης ότι «το σεξ είναι αναπόσπαστο τμήμα σε αυτά τα σάιτς".

 Πιστεύει 'οτι οι  συναινετικές σχέσεις αυτού του τύπου ήταν "πραγματικά κατάλληλες για τις φοιτήτριες " που επιθυμούν να συμπληρώσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

Σχόλια