Ο επιχειρηματίας πίσω απο τα «Ράντσα του Έρωτα»

Dennis Hof: Ο εκατομμυριούχος επιχειρηματίας πίσω από τα «Ράντσα του Έρωτα»



Ο αυτοαποκαλούμενος δεινός επιχειρηματίας, Dennis Hof, έχει μετατρέψει τον ιστορικό οίκο ανοχής Moonlight Bunny Ranch, στη Νεβάδα, στο πιο διαβόητο πορνείο της Αμερικής. Από τότε που αγόρασε το πορνείο, στις αρχές της δεκαετίας του '90, το Bunny Ranch έχει γίνει το «Four Seasons» των οίκων ανοχής, τελειοποιώντας τη σεξουαλική εμπειρία.

Την ιστορία του πορνείου πραγματεύεται το ριάλιτι «CatHouse»! Η επιτυχία του Hof βασίζεται στο γεγονός, πως οι γυναίκες που εργάζονται, μπορούν να αποφασίσουν για τις συμφωνίες και τις τιμές, όμως εξακολουθούν να μοιράζονται τα κέρδη με το σπίτι!




Η πορνεία είναι νόμιμη στη Νεβάδα, αλλά η διαφήμιση των πορνείων είναι πιο περίπλοκη, μια παγίδα στην οποία έπεσε ο Hof από τότε που αγόρασε την επιχείρηση το 1992.

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι αγόρασα μια επιχείρηση που δεν θα μπορούσε να διαφημιστεί... Είναι μέρος των νόμων στη Νεβάδα. Είχα μια επιχείρηση για την οποία δεν μπορούσα να μιλήσω σε κανέναν», δήλωσε ο Hof σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Business Insider.

http://www.feministcurrent.com/wp-content/uploads/2015/04/dennis-hof-bunnyranch1.jpg

Η Νεβάδα είναι η μόνη πολιτεία που έχει νομιμοποιήσει την πορνεία εδώ και χρόνια. Η πορνεία είναι παράνομη στις κομητείες Clark και Washoe, οι οποίες περιλαμβάνουν το Reno και το Λας Βέγκας.

Η απαγόρευση της διαφήμισης προέρχεται από δύο νόμους του 1979 που απαγορεύουν τη διαφήμιση των οίκων ανοχής, όπως ανέφερε το Associated Press. Η απαγόρευση αποκλείει ουσιαστικά τις διαφημίσεις σε εφημερίδες σε όλη την πολιτεία, σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και στην τηλεόραση.



Επιπλέον, οι οίκοι ανοχής δεν επιτρέπεται να διαφημίζονται σε θέατρα, σε δημόσιους δρόμους ή στις εθνικές οδούς. Παρά την απαγόρευση, όμως, ο Hof δεν είχε κανένα πρόβλημα να προσελκύσει πελάτες.

Στα 30 και πλέον χρόνια που έχουν περάσει από τότε που ο Hof αγόρασε το Ranch, το έχει επεκτείνει από ένα μικρό σπίτι με έξι δωμάτια σε επτά εγκαταστάσεις με 170 δωμάτια, 540 πόρνες και 150 επιπλέον υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων των μπαρ, του προσωπικού του εστιατορίου, καθώς και εκείνων που εργάζονται στη φιλοξενία και τη μεταφορά.



Οι περισσότεροι οίκοι ανοχής στη Νεβάδα εξακολουθούν να λειτουργούν ως μικρές, και μόνο εγκαταστάσεις, αλλά το BunnyRanch έχει καταφέρει να αναπτυχθεί παρά την απαγόρευση της διαφήμισης, σύμφωνα με τον Hof.

Μετά την αγορά του BunnyRanch το 1992, ο Hof αποφάσισε να χρησιμοποιήσει κάποιες από τις ανορθόδοξες τακτικές επηρεαζόμενος από τον φίλο του, του performer-καλλιτέχνη, Andy Kaufman.

«Κάναμε κάθε τρελό κόλπο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για να βγούμε στις ειδήσεις», ανέφερε ο Hof.

http://blogs.rgj.com/renorebirth/files/2013/01/bunny-ranch.jpg

Μεταξύ των τρελών αυτών κόλπων του Hof ήταν:

-Προσέλαβε ως μπάρμαν τον John Bobbitt, ο οποίος έγινε διάσημος το 1993, επειδή η σύζυγός του το έκοψε το μόριό του.

-Όταν ο πρώην κυβερνήτης της Μινεσότα, Jesse Ventura, παραδέχθηκε ότι σύχναζε στο ράντσο, ο Hof έβαλε μια τεράστια πινακίδα με το πρόσωπό του.



-Το 2003, ο Hof προσέφερε στους πρώτους 50 βετεράνους που επέστρεψαν από το Ιράκ δωρεάν σεξ και έκπτωση 50% για τις υπηρεσίες των επόμενων 50 ημερών.

-Ανακοινώνοντας την υποστήριξή του στον προεκλογικό αγώνα του Ron Paul το 2008, προσέφερε στους υποστηρικτές του Paul, ένα συμφέρον πακέτο προσφοράς.

Ο τρόπος αποδείχθηκε τελικά αποδοτικός καθώς οδήγησε σε συνεντεύξεις στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση και βοήθησε στην καθιέρωση τον Hof ως του πιο γνωστού προσώπου στη βιομηχανία των οίκων ανοχής στη Νεβάδα.

Η εκτιμώμενη περιουσία του Αμερικανού επιχειρηματία και εστιάτορα, ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια δολάρια.

Μάλιστα, στον συγκεκριμένο οίκο ανοχής βρέθηκε αναίσθητος, το απόγευμα της Τρίτης, ο πρώην σούπερσταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, Λαμάρ Όντομ, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Πριν το επισκεφθεί, ο Όντομ είχε προπληρώσει το 10% της διαμονής του, ενώ στις τρεις ημέρες που έμεινε εκεί πριν φύγει με το ασθενοφόρο σε κωματώδη κατάσταση, είχε χρεώσει στην πιστωτική του κάρτα το ποσό των 75.000 δολαρίων. Όπως αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης, ο Όντομ είχε ζητήσει την υπηρεσία «girlfriend», που είναι 24ωρη, ήθελε δηλαδή ένα κορίτσι εκτός από το σεξ και για να βλέπουν μαζί τηλεόραση, να μαγειρεύουν και να τρώνε.

«Έδωσε για τα κορίτσια 75.000 δολάρια, αλλά σχεδίαζε να μείνει τουλάχιστον πέντε μέρες», δήλωσε ο ιδιοκτήτης σε τηλεοπτικές εκπομπές. Ο ίδιος ανέφερε πως ο Όντομ εκτός από ναρκωτικά έτρωγε και πάρα πολύ, ντελίβερι, αλλά και τις μπριζόλες τρεις-τρεις, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχόλια