Μιά φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου με αποτυχημένο ρετούς

Δείτε πώς «καρφώθηκε» το αποτυχημένο ρετούς σε φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου


Δείτε πώς «καρφώθηκε» το αποτυχημένο ρετούς σε φωτογραφία της Κατερίνας ΚαινούργιουΔεν τους αρκούσε να φτιάξουν μέση-δαχτυλίδι στην παρουσιάστρια, παραμόρφωσαν και την κολώνα πίσω της

Μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram «ανέβασε» η Κατερίνα Καινούργιου και προκάλεσε τα σχόλια των ακολούθων της, σχετικά με την επιλογή των ρούχων. Και τι δεν διάβασε η παρουσιάστρια στα σχόλια, τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν αρνητικά.


Η ίδια πάντως δεν δίστασε να απαντήσει στους διαδικτυακούς της φίλους γράφοντας: «Αγάπες μου, μπορεί κάποια ρούχα να μην σας αρέσουν. Δέχομαι όλα τα σχόλιά σας. Θα δοκιμάσουμε διάφορα looks. Δώστε λίγο χρόνο. Σας αγαπώ».

Σήμερα, η «καταραμένη» φωτογραφία ξαναχτυπά. Η πολύ αδυνατισμένη Κατερίνα που απεικονίζεται στην εικόνα, φαίνεται να είναι προϊόν επεξεργασίας. Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε παρακάτω η κολόνα πίσω της είναι παραμορφωμένη σε βαθμό... κακουργήματος  προδίδωντας όχι μόνο το μυστικό της παρουσιάστριας αλλά και το γεγονός ότι το ρετούς έγινε στο πόδι.


πηγή

Σχόλια