Πόσα μπορεί να βγάλει μιά αεροσυνοδός κάνοντας σεξ στις τουαλέτες με πλούσιους επιβάτες ;

Αερο - συνοδός θησαύρισε κάνοντας σεξ στις τουαλέτες με πλούσιους επιβάτες


Μια αεροσυνοδός φέρεται να κέρδισε περισσότερα από 881.000 ευρώ μέσα σε δύο χρόνια κάνοντας σεξ με επιβάτες στις τουαλέτες των αεροπλάνων κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

Η αεροσυνοδός της οποίας το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό αλλά ούτε η αεροπορική εταιρία στην οποία εργαζόταν χρέωνε τις σεξουαλικές συνευρέσεις της περίπου 2000 ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sada, προτιμούσε πολύωρες πτήσεις κυρίως από τις ΗΠΑ σε χώρες της Μέσης Ανατολής και στα Αραβικά Εμιράτα.

Οι δουλειές πήγαιναν καλά, μέχρι που την έπιασαν στα πράσα και την απέλυσαν αμέσως.

Μιλώντας στο MailOnline Travel, ο Antoine Michelat, συνιδρυτής της ιστοσελίδας σύγκρισης πτήσεων Jetcost.co.uk, δήλωσε: "Οι αεροσυνοδοί είχαν πάντα μια ιδιαίτερη γοητεία για τους επιβάτες. Το ποσό των 881.000 ευρώ μου φαίνεται εξωφρενικά μεγάλο."



Να θυμίσουμε ότι στην Ιαπωνία πολλές αεροσυνοδοί στρέφονται στην πορνεία προκειμένου να συμπληρώσουν την διαφορά από τη μείωση των μισθών. Υπήρξαν κάποιες μάλιστα που είχαν παραδεχτεί πως οι πιλότοι τους ζητούν να κάνουν σεξ μαζί τους με αμοιβή και μάλιστα πως χρησιμοποιούν ειδικά σινιάλα για να το υποδείξουν.

Σχόλια