Τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ. Με 300 νεαρούς, από 10 λογαριασμούς ο καθένας και πάμε παιδιά σήμερα εναντίον του τάδε...

Στα χαρακώματα ΣΥΡΙΖΑ - Ποτάμι για τα τρολ του διαδικτύου

O ΣΥΡΙΖΑ μέσω ιστοσελίδων του καταγγέλει το Ποτάμι για σχέσεις με τη διαπλοκή και ο Σταύρος Θεοδωράκης απαντά με αποκαλύψεις για τα "τρολ της Κουμουνδούρου".



Διαστάσεις ανοιχτής σύγκρουσης και μάλιστα με βαριά υπονούμενα λαμβάνει πλέον η κόντρα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ποταμιού. Το κυβερνών κόμμα επιμένει να ταυτίζει τη Σεβαστουπόλεως με τη "διαπλοκή", ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης καταγγέλει ότι στα υπόγεια της Κουμουνδούρου υπάρχει στρατιά διαδικτυακών τρολ που αναλαμβάνουν επιθέσεις στους αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ κατόπιν εντολών άνωθεν και προειδοποιεί με αποκαλύψεις.

Αφορμή για τη νέα σύρραξη των δύο κομμάτων, που μέχρι πρότινος -εκτός της καλής προσωπικής σχέσης των δύο αρχηγών τους- ήταν πιθανό ακόμη και να συγκυβερνήσουν, στάθηκε ένα ανώνυμο επιθετικό δημοσίευμα στην ημιεπίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ (left.gr) με τίτλο "Ο Μπόμπολας απέλυσε το Σταύρο".

 Άμεση και οξεία ήταν η αντίδραση του Ποταμιού, το οποίο σε ανακοίνωσή του με υπογραφή "Τομέας Αντιμετώπισης Γκεμπελιστών" αναρωτιέται: «Γιατί“η παρέα του Μαξίμου” επιμένει να επιτίθεται βρώμικα στο Ποτάμι και στον Επικεφαλής του Ποταμιού; Πριν δώσουμε την δική μας απάντηση καλούμε τον κ.Τσίπρα να καταδικάσει ο ίδιος προσωπικά την χυδαία επίθεση. Αν δεν την καταδικάσει η κατηγορία του λασπολόγου συκοφάντη θα τον συνοδεύει προσωπικά».

Απάντηση από το Μέγαρο Μαξίμου, όπως αναμενόταν δεν ήρθε, αντίθετα υπήρξε αναδημοσίευση του κειμένου του left.gr σε ιστοσελίδες (periodista, enimerosi24), τις οποίες η Σεβαστουπόλεως χαρακτηρίζει ως "υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ".

Για το λόγο αυτό ο Σταύρος Θεοδωράκης επανήλθε, χτυπώντας εις διπλούν. Σε συνέντευξή του στην "Καθημερινή" χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ως "αμοραλιστή με αγγελικό πρόσωπο που βάζει πάνω απ' όλα την καριέρα του", ενώ από την Πρέβεζα όπου περιόδευσε το Σαββατοκύριακο, μιλώντας σε δημοσιογράφους και μάλιστα on camera, προέβη σε... αποκαλύψεις για τα "υπόγεια τρολ του ΣΥΡΙΖΑ":

"Στις εκλογές του 2012 είχα πάρει μια συνέντευξη από τον κ. Τσίπρα στα γραφεία στην Κουμουνδούρου και με πολύ μεγάλη χαρά μου λέει πάμε να σου δείξω τα παιδιά που δίνουν μάχη στο ίντερνετ. Και με πάει σε ένα υπόγειο της Κουμουνδούρου, που ήταν τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ. Δεκάδες πιτσιρικάδες που κάνανε αυτή τη δουλειά. Ήταν το αντίστοιχο που έκανε τότε και η Νέα Δημοκρατία, για να μην κοροϊδευόμαστε. Είναι απλό το παιχνίδι, αν έχεις λεφτά προσλαμβάνεις 300 νεαρούς σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι δημιουργούν ο καθένας από 10 λογαριασμούς και λέει πάμε παιδιά σήμερα να πούμε εναντίον του τάδε".


 Προειδοποίησε ακόμη ότι "εάν το Μέγαρο Μαξίμου κατασκευάζει δημοσιεύματα εναντίον του Ποταμιού, είναι μια βρωμιά την οποία χρεώνεται ο Αλέξης Τσίπρας. Αν κατασκευάζουν δημοσιεύματα εναντίον του Ποταμιού, θα το πληρώσουν πάρα πολύ ακριβά και δικαστικά αλλά και μέσα στα πλαίσια που μας επιτρέπει η Βουλή και το Σύνταγμα".
πηγή

Σχόλια