Μπέρδεμα με την υπόσχεση Καμμένου σε Ξουλίδου για κυβερνητική θέση. Η ιστορία με τον Αγιο Εφραίμ και το σπάσιμο μιας καρέκλας



Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στον in.gr η ιστορία έχει ως εξής.

Ο κ. Καμμένος, κατά την κ. Ξουλίδου, τής υποσχέθηκε ότι θα τη χρησιμοποιήσει στο κυβερνητικό σχήμα. Ωστόσο, την Πέμπτη η κ. Ξουλίδου βγήκε σε ραδιόφωνα και σε κανάλια παραπονούμενη που δεν την αξιοποίησε ακόμα ο κ. Καμμένος, όπως της είχε υποσχεθεί λέγοντας μάλιστα ότι ήταν σε γνώση πολλών από τα tweets του αποπεφθέντος υφυπουργού Δημήτρη Καμμένου.

Μετά από αυτό ανέλαβε ο υφυπουργός Τέρενς Κουίκ να της τηλεφωνήσει, για να της πεί να κατεβάσει τους τόνους, αλλά στο τηλεφώνημα αυτό υπήρξε έντονη λογομαχία. Η κ. Ξουλίδου από την πλευρά της, μιλώντας αργά το βράδυ της Πέμπτης στο vima.gr, είπε ότι έχει ακούσει και αυτή τις πληροφορίες ότι προορίζεται για γενικός γραμματέας και μάλιστα στο Παιδείας αλλά, όπως είπε, δεν της τηλεφώνησε κανένας, ούτε ο πρόεδρος του κόμματός της ούτε ο υπουργός Παιδείας.

Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανόν η κ. Ξουλίδου μετά τα όσα συνέβησαν να χρησιμοποιηθεί στον Οργανισμό Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, αλλά ως τώρα δεν της έγινε καμία πρόταση.

Στους ΑΝΕΛ επικρατεί εκνευρισμός από στελέχη που ισχυρίζονται ότι τους έχουν υποσχεθεί κυβερνητικές θέσεις και οι υποσχέσεις αυτές δεν έχουν υλοποιηθεί.

Η κυρία Ξουλίδου είχε ξαναέρθει στη δημοσιότητα τις ημέρες που ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ψήφιζαν το 3ο μνημόνιο.

Διαβάζουμε σχετικά (απο ρεπορταζ του Ιουλίου 2015) ...


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha,πρόκειται για την βουλευτή των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου η οποία, όπως τουλάχιστον ισχυρίστηκε στον Π. Καμμένο, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ των ΑΝΕΛ το απόγευμα της Παρασκευής  είδε ένα όραμα: εμφανίστηκε μπροστά της ο Αγιος Εφραίμ (1384-1426), και της είπε ότι πρέπει να καταψηφίσει! Μάλιστα συμπτωματικά την ώρα που είδε το όραμα έσπασε η καρέκλα της. Η κυρία Ξουλίδου θεώρησε σημάδι, το γεγονός πως έσπασε η καρέκλα και πήγε στον Π. Καμμένο να του μεταφέρει ακριβώς όλα όσα συνέβησαν. Όμως έπεσε σε… τοίχο, καθώς ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ της απάντησε: «Είναι σεβαστά όσα σου είπε ο Αγιος Εφραίμ, αρκεί να μην πέσει η κυβέρνηση, αν πέσει η κυβέρνηση θα έχεις να κάνεις με εμένα κι όχι με τον Άγιο»! Τελικώς, η κ. Ξουλίδου κατά την τρίτη ανάγνωση στην ψηφοφορία της Παρασκευής μπήκε με την τσάντα της και είπε στην αρχή να ψηφίσει παρόν διότι το όραμα υπερίσχυσε. Εκείνη τη στιγμή λοιπόν ο Π. Καμμένος της είπε επιτακτικά: «Πατρίδα κι όχι όραμα» με αποτέλεσμα η βουλευτής των ΑΝΕΛ να δηλώσει «Όχι παρόν, εννοείται Ναι».



Σχόλια