Μειοψηφία (38%) οι ευρωπαιστές (ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/Ποτάμι) στη χώρα. Οι αντιευρωπαικές δυνάμεις οδηγούν τη χώρα με ταχύτητα στον 2ο τοίχο.






Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Οπως το δημοψήφισμα κατέδειξε με ακρίβεια τον συσχετισμό ευρωπαικών - αντιευρωπαικών δυνάμεων (38-62) το ίδιο θα γίνει και σε αυτές τις εκλογές.

Οι ευρωπαικές δυνάμεις (ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/Ποτάμι) θα κινηθούν γύρω στο 38 και οι αντιευρωπαιστές στο 62.

Εφόσον στη χώρα έχουμε Δημοκρατία σωστό και δίκαιο είναι την πορεία της χώρας να αναλάβουν οι αντιευρωπαικές δυνάμεις (το 62%).

Σε αυτό - κατά παράδοξο τρόπο - έχει δίκιο ο Τσίπρας.

Σωστό και δίκαιο είναι να κυβερνήσει με τις δυνάμεις του αντιευρωπαικού τόξου διότι κάθε σύμπραξη με ευρωπαιστές (ΠΑΣΟΚ/Ποτάμι και φυσικά ΝΔ) δεν θα λειτουργήσει.

Η χώρα οδηγείται με μαθηματική βεβαιότητα και με μεγάλη ταχύτητα στον τοίχο.

Αυτός θα είναι ασφαλώς ο 2ος τοίχος μετά τον πρώτο πάνω στον οποίο έπεσε η χώρα με ορμή τον Ιούλιο του 2015.

Η 2η αυτή πρόσκρουση αναμένεται μέσα στο επόμενο εξάμηνο.

Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι (και μάλλον πολύ νωρίτερα) θα έχουμε πάλι εκλογές.

Αν οι συσχετισμοί (αυτό το 38 - 62)  στην ελληνική κοινωνία δεν έχουν αλλάξει αν δηλαδή οι ευρωπαιστές δεν αποτελούν την πλειοψηφία και τότε, η χώρα θα βρεθεί εκτός ευρώπης και σε κενό ασφαλείας.

Θα γίνει μιά μάχη ΗΠΑ - Ρωσίας (υπόγεια ή και όχι τόσο υπόγεια) για την επικράτηση απο την οποία όποιος και να νικήσει η χώρα θα υποστεί τη μεγαλύτερη έως τώρα εθνική καταστροφή.

Φυσικά τα σενάρια είναι πολλά αλλά όλα απο ευρωπαικής μεριάς περιλαμβάνουν αναβάθμιση των βορείων γειτόνων μας και αντίστοιχη μετατοπιση των ευρωπαικών συνόρων.

Το Αιγαίο - ότι και να γίνει - αποκλείεται να διασωθεί...

Η συνέχεια θα είναι δραματική ....

Οσοι νομίζουν ότι αυτά είναι υπερβολές οφείλουν να γνωρίζουν ότι σε όλες τις καταστροφές αντιστοίχου βεληνεκούς, αποτελεί κανόνα ότι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι (κατα πλιεοψηφία) δεν είχαν καμία αίσθηση του κινδύνου, εξάλλου σε αυτές τις κοινωνίες συμβαίνουν τέτοιου τύπου καταστροφές....

Τα ιστορικά παραδείγματα αυτού του κανόνα είναι άπειρα και το πιό καντινό μας να αποτελεί ασφαλώς η μικρασιατική καταστροφή, η οποία ακόμα και 2 - 3 μέρες πριν , φαινόταν σε όλους κάτι που "αποτελούσε σενάριο επιστημονικής φαντασίας"...



Σχόλια