Οσοι πίστευαν ότι οι Συριζαίοι είναι ικανοί μόνο για φραπέδες και για να λένε αριστερές παπαριές στην TV διαψεύδονται οικτρά. Απίστευτο εμφύτευμα μνημονιακού/αντιμνημονιακού mode απο Βούτση...

Πριν τοποθετήσει τον διακόπτη στους βουλευτές, ο Νίκος Βούτσης τον δοκίμασε πρώτα στον εαυτό του, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης, όπου δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα στηρίξει τη συμφωνία με τους δανειστές, ως αντιπολίτευση
Πριν τοποθετήσει τον διακόπτη στους βουλευτές, ο Νίκος Βούτσης τον δοκίμασε πρώτα στον εαυτό του, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης, όπου δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα στηρίξει τη συμφωνία με τους δανειστές, ως αντιπολίτευση






Διακόπτη «μνημονιακού/αντιμνημονιακού mode» έβαλε ο Βούτσης στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ!


Με το γύρισμα ενός κουμπιού, θα μπορούν πλέον να μπαίνουν σε «Μνημονιακό» ή «Αντιμνημονιακό» mode, ανάλογα με το αν είναι κυβέρνηση ή αντιπολίτευση, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, χάρη στην επινοητικότητα του πρώην υπουργού Εσωτερικών!



Όποιοι είχαν κατηγορήσει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για «τεχνοφοβία», διαψεύδονται πανηγυρικά. Χάρη στις γνώσεις και την εφευρετικότητα του Νίκου Βούτση, οι βουλευτές πλέον θα περνάνε από «μνημονιακή» σε «αντιμνημονιακή» κατάσταση, αυτόματα, χωρίς άσκοπη σπατάλη χρόνου και δικαιολογιών στις συνεδριάσεις.

Ο «Διακόπτης Πολιτικής Μεταστροφής», όπως ονομάζεται, θα βοηθήσει όχι μόνο στην ελαχιστοποίηση των διαφορών και των διαφωνιών στο εσωτερικό του κόμματος, αλλά και στην παρουσία των εκπροσώπων του στα τηλεοπτικά πάνελ, αφού θα μπορούν να μετατρέπονται αυτόματα από μνημονιακοί σε αντιμνημονιακούς, ανάλογα με το ποιον έχουν απέναντί τους.

Σύμφωνα με τον εφευρέτη, ο διακόπτης τοποθετείται σε οποιοδήποτε μέρος του κρανίου και συνδέεται άμεσα με τα κέντρα του εγκεφάλου που επηρέαζουν τη θέση απέναντι στο μνημόνιο και τη μνήμη, ώστε να μπορεί να τα επαναπρογραμματίσει κατά βούληση.

Ο «Διακόπτης Πολιτικής Μεταστροφής» είναι χειροκίνητος -για λόγους οικονομίας- και διαθέτει τρεις θέσεις. Το «Φιλομνημονιακό Mode», σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές, τo «Αντιμνημονιακό mode», σε περίπτωση που είναι αντιπολίτευση και την ουδέτερη (Neutral), όπου το υποκείμενο βρίσκεται σε κατάσταση απάθειας και καταναλώνει cheesecakes.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
πηγή

Σχόλια