Οι 7 πληγές του Φαραώ. Οι ακρίδες και τα βατράχια να πέφταν στη χώρα, τέτοια ζημιά δεν μας έκαναν, όση ο Τσίπρας... Μιλάμε για συμφορά.Ο Τσίπρας είναι οι...επτά πληγές του Φαραώ

Σκληρή προσωπική επίθεση στον Α.Τσίπρα εξαπέλυσε ο Αδωνις Γεωργιάδης αναγνωρίζοντας πως έχει λάμψη και πουλάει αλλά είναι συμφορά και παντελώς ανίκανος.

Σκληρή προσωπική επίθεση στον Α.Τσίπρα εξαπέλυσε ο Αδωνις Γεωργιάδης αναγνωρίζοντας πως  έχει λάμψη, ωραίο χαμόγελο και πουλάει αλλά είναι συμφορά και παντελώς ανίκανος.

Σε συνέντευξη του στο Flash.gr ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ αφού είπε μια μαντινάδα «Ούτε ο Βενιζέλος, ούτε ο Σαμαράς, έφεραν Μνημόνιο σαν της Αριστεράς...» υπογράμμισε πως μόνον όταν ο κόσμος αρχίσει να πληρώνει, τότε θα καταλάβει τι εστί Αλέξης Τσίπρας και τι σημαίνει κυβέρνηση πρώτη φορά Αριστερά...

« Οι 7 πληγές του Φαραώ. Οι ακρίδες και τα βατράχια να πέφταν στη χώρα, τέτοια ζημιά δεν μας έκαναν, όση ο Τσίπρας... Μιλάμε για συμφορά. Δεν υπάρχει τίποτα. Δεν υπάρχει φράγκο. Το επίδομα θέρμανσης δεν έχει πληρωθεί, τα προνοιακά επιδόματα δεν έχουν πληρωθεί, οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ σήμερα έχουν ξεκινήσει επίσχεση εργασίας γιατί είναι απλήρωτοι... Σας λέω για συμφορά. Ο Τσίπρας είναι συμφορά» είπε ο κ. Γεωργιάδης

Και εκτίμησε ότι «κάποια  στιγμή θα ξυπνήσει ο λαός, δεν μπορεί να είναι πάντα αποχαυνωμένος, κάποια στιγμή θα ξυπνήσει, όταν γυρίσει πίσω και καταλάβει τι έγινε».

«Εχει λάμψη και πουλάει αλλά είναι παντελώς ανίκανος»

Ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι το μόνο θετικό του πρωθυπουργού είναι ότι ...είναι ένας τρομερός δημαγωγός.

« Έχει λάμψη, είναι ωραίο το χαμόγελό του, είναι νέος, φαίνεται ευγενής, πουλάει, με την καλή έννοια το λέω, πουλάει. Πλην αυτού δεν έχει τίποτε άλλο, είναι παντελώς ανίκανος, ο ίδιος προσωπικά. Και δεν είναι θέμα Λαφαζάνη και Αριστερής Πλατφόρμας, ο ίδιος ο Τσίπρας είναι ανίκανος, δεν μπορεί να κυβερνήσει». είπε.

Και έφερε ως παράδειγμα την στάση του έναντι της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

« Είναι δυνατόν ένας πρωθυπουργός να σκέφτεται να αφήσει ή να διώξει την Κωνσταντοπούλου που του κάνει αντιπολίτευση στη Βουλή; Τί πρωθυπουργός είναι αυτός που δεν μπορεί να διώξει την Κωνσταντοπούλου, που κάθετε κάθε μερά στη Βουλή και τον βρίζει; Και περιμένεις από αυτόν να τα βάλει με την Μέρκελ και τον Σόιμπλε, που δεν μπορεί να διώξει την Ζωή; Είναι παντελώς ανίκανος...» 

Σχόλια