Να τραβήξουμε διαχωριστική γραμμή απο την τρέλα και την μίζερη αριστερή κακομοιριά ότι μας κυνηγάει και μας μισεί όλος ο πλανήτης

Εχουμε  κουραστεί να βλέπουμε ανθρώπους με εμφανές ψυχολογικό θέμα σε θέσεις καίριας ευθύνης του λεγόμενου κράτους.

Εχουμε κουραστεί να ακούμε υπουργούς , πρωθυπουργούς , γραμματείς και φαρισαιους να ονομάζουνε πραξικόπημα αυτό που οι ίδιοι με το χέρι απλωμένο εκλιπαρήσανε για να πάρουνε και μετά  να κατηγορούνε τους άλλους λαούς επειδή δεν μας δίνουνε τα δικά τους λεφτά για να περνάμε ωραία καθήμενοι.

Λίγη τσίπα δεν έχουν?

Εχουμε κουραστεί απο τους δήθεν σοβαρούς κουστουμαρισμένους κατρούγκαλους και απο αυτούς που κρύβουνε εναν κατρούγκαλο μέσα τους και διορίζουν συγγενείς όσο προλαβαίνουν.

Μας έχει κουράσει πολύ η αριστερή μίζερη κακομοιριά ότι νιου νιου νιου εμείς είμαστε καλοί και ηθικοί και όλοι οι άλλοι είναι κακοί και ανήθικοι και γιαυτό μας κυνηγάνε.

Ολόκληροι άνδρες να παριστάνουμε μπροστά στις κάμερες την κοκκινοσκουφίτσα και να κατηγορούνε τον κακό λύκο , δεν ντρέπεστε ρέ?








Ενας άνθρωπος χωρίς γλίτσα να πάρει επάνω του την ευθύνη για το μνημόνιο που πρέπει να εφαρμοστεί επειδή είναι σωστό, όχι επειδή μας το επιβάλλανε  δεν υπάρχει?

ΥΓ Ας ελπίσουμε ότι δεν θα δούμε μέσα στη βουλή αριστερές και ψεκασμένες κοκκινοσκουφίτσες να κλαίνε ενώ ψηφίζουνε τα μέτρα για να εισπραξουνε το ρευστό. Αισθητικά και μόνο, είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό...

Σχόλια