Ο Τσίπρας δεν έχει καμία θέση στην Ευρώπη. Δεν την θέλει και δεν τον θέλει και αυτή. Τη Δευτέρα ελπίζει να είναι στη φυσική του θέση. Στην αντιπολίτευση.






Ο Τσίπρας και η παρέα του (Φλωμπέρ κλπ) κατάλαβαν ότι δεν τους πάει η Ευρώπη.

Δεν ανήκουν ρε παιδάκι μου εκεί.

Η ψυχή τους η καρδιά τους αλλά και το μυαλό τους είναι στην Λατινική Αμερική (όπως την φαντάζονται αυτοί βέβαια, διότι αυτό που φαντασιώνονται δεν υπάρχει πλέον πουθενά) και στην Ευρώπη αισθάνονται άβολα.

Σαν άνθρωποι εννοούμε.

Κατα βάθος αυτό που θα ήθελαν είναι να ήταν στην αντιπολίτευση (με μισθούς βουλευτή κλπ) να βγάζουν κανένα λόγο για την κακούργα κενωνία και μετά να πηγαίνουν διακοπές.

Τέτοια εποχή κανονικά θα έπρεπε να είναι σε καμιά παραλία να πίνουν φραπέδες και να καταδικάζουν τις αδικίες του κόσμου αραχτοί με βερμούδες.

Ολο αυτό το σκηνικό τους χαλάει.

Στην ευρώπη τους πήρανε χαμπάρι.

Αρχικά νομίζανε ότι όλο αυτό (ότι είναι παραλίες)  είναι κόλπο αλλά μετά συνειδητοποίησαν - με φρίκη - ότι οι άνθρωποι είναι αυτό που λένε τίποτα περισσότερο . Οι ευρωπαίοι κατάλαβαν ότι μιλάνε με έφηβους.

Αυτό ήταν ένα κρίσιμο σημείο.

Διότι απο εκεί και μετά αποφάσισαν ότι ο Τσίπρας και οι υπόλοιποι πραγματικά δεν έχουν καμία θέση στην Ευρώπη.

Μόνο σαν τουρίστες θα ξαναπάνε στις Βρυξέλες.

Οι Τσιπραίοι πάλι κατάλαβαν ότι τους κατάλαβαν και αποφάσισαν να πάνε στην αντιπολίτευση όσο είναι ακόμη καιρός και υπάρχουν οι θέσεις (και οι μισθοί) και τους περιμένουν.

Κορόιδα είναι να κυβερνήσουν?

Χίλιες φορές στην αντιπολίτευση , θα λένε τις κουλαμάρες τους , θα εισπράτουν τα φράγκα τους (σε σκληρό νόμισμα βεβαίως, μη γίνει και καμιά μαλακία και βγούμε απο το ευρώ) και μην τον είδατε τον Παναή...

Αρα με το ναί στο δημοψήφισμα όλοι είναι ευχαριστημένοι.

Οι ευρωπαίοι γλιτώνουν απο τους τρελαμένους ....

Η Ελλάδα μένει στο ευρώ.

Και οι Τσιπραίοι βολεύονται εκεί που πάντα ήταν η καρδιά τους.

Στην αντιπολίτευση , πουλώντας και επανάσταση απο πάνω...

Εντάξει...

Μόνο που ο κόσμος είναι πολύ θυμωμένος, διότι με κάποια πράματα δεν παίζει κανείς....








Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το καλλίτερο σχόλιο ever.
Συμπληρώνω ότι με το να γίνει πρωθυπουργός, ο μη εργασθείς ποτέ πολιτικός μηχανικός θα βρίσκεται πάντα χωρίς ψήφο στη Βουλή. Δηλ. μόνιμος μισθός και καλή σύνταξη.