Μαξίμου: Ο Κατρούγκαλος είναι ηθικός και καλός. Τον πολεμάνε επειδή είναι κακοί, μας μισούνε και μας ζηλεύουνε...




Αυτό είναι πάνω κάτω το νόημα της απάντησης του Μαξίμου για τον Κατρούγκαλο.

Οι παρέα του Μαξίμου συνεχίζει να παίζει το χαρτί της συνωμοσιολογίας ότι δηλαδή μας χτυπάνε επειδή είναι κακοί άνθρωποι και θέλουν να μας χαλάσουν τα σημεία επαφής με την Γερμανία.

Συνεχίζουν δε να επιμένουν ότι ο Κατρούγκαλος όχι μόνο είναι νόμιμος (κανείς δεν είπε το αντίθετο εξάλλου δικηγόρος είναι ο άνθρωπος) αλλά και ηθικός , δεν βλέπουν δηλαδή στο Μαξίμου κανένα πρόβλημα ότι ο υπουργός Κατρούγκαλος θα κληθεί να αποφασίσει για (πρώην έστω) πελάτες του.

Εντάξει.

Δείτε λοιπόν τι λέει το Μαξίμου (οι άνθρωποι είναι απίστευτοι και ελπιζουμε να μην τα πιστεύουν αυτά που γράφουν διότι τότε ανακύπτουν και άλλα θέματα εκτός του πολιτικού)

....κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρουν ότι «σήμερα γίνεται φανερός ο λόγος για τον οποίο επινοήθηκε το συκοφαντικό δημοσίευμα για τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιώργο Κατρούγκαλο. Η χρονική στιγμή δεν είναι τυχαία».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πρόκειται για μια «συστηματική προσπάθεια να αποδυναμωθεί η ελληνική κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός μία μέρα πριν από το κρίσιμο ταξίδι του στην Γερμανία».

Οι πηγές του Μεγάρου Μαξίμου υποστηρίζουν ότι «χρησιμοποιείται το κρίσιμο ζήτημα της αντιμετώπισης της διαπλοκής και της διαφθοράς που είναι κοινός τόπος μεταξύ της γερμανικής και της σημερινής ελληνικής κυβέρνησης».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως «όσοι πιστεύουν ότι με ψέματα και συκοφαντίες θα πετύχουν την ηθική απομείωση της ελληνικής κυβέρνησης γελιούνται οικτρά. Όσοι φοβούνται ότι το μαχαίρι θα φθάσει στο κόκκαλο στην μάχη ενάντια στη διαπλοκή, έχουν κάθε λόγο να φοβούνται».



Απο τη μεριά μας εμείς αναρωτιόμαστε.

Θα συνεχιστεί για πολύ αυτό το βιολί?

Ολα δηλαδή να ερμηνεύονται με ψυχολογικούς όρους?

Μας πολεμάνε επειδή είναι κακοί κλπ κλπ?

Και τελικά τα πιστεύουν αυτά που γράφουν? (διότι με αυτό το ψυχολογικού τύπου θέμα αρχίζουν και μας μπαίνουν ψύλλοι στ΄αυτιά)







 

Σχόλια