Επιθεώρηση σε τιμητικό άγημα της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ έκανε ο Π. Λαφαζάνης

Με επίσημη εμφάνιση του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, μπροστά σε τιμητική αντιπροσωπεία των συνδικαλιστικών οργάνων της ΔΕΗ, κορυφωθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού των «Γενόπειων 2015»

 

Με μια λαμπρή τελετή, όπου παρέστη σύσσωμη η ηγεσία των συνδικαλιστικών οργάνων της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης υπέγραψε τα νέα επιδόματα στις συλλογικές συμβάσεις.
Στη συνέχεια, ντυμένος με την επίσημη στολή του Πριγκηπάτου της ΓΕΝΟΠ, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έκανε την εμφάνισή του μπροστά στο τιμητικό άγημα των εργαζομένων της ΔΕΗ και συνεχάρη έναν-έναν τους επικεφαλής.
Σε δηλώσεις του, μετά το τέλος της τελετής, ο υπουργός εξήρε το αξιόμαχο των συνδικαλιστικών δυνάμεων, υπογραμμίζοντας ότι αποτελούν το βασικότερο όπλο της κυβέρνησης, στην προσπάθεια για αντικατάσταση της παλιάς «ελίτ» της χώρας με νέα.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
πηγή

Σχόλια