Πόσο μπορεί να υποχωρήσει ο Τσίπρας χωρίς να ξεφτιλιστεί;

 


Τώρα, σχεδόν απεριόριστα, είναι η απάντηση.

Ο κόσμος έχει πεισθεί για τις προθέσεις της ομάδας Τσίπρα και δεν θα έχει σχεδόν κανένα πρόβλημα.

Εξάλλου πολλές  προεκλογικές δεσμεύσεις είναι ούτως ή άλλως λάθος και πολύς κόσμος αυτές τις υποχωρήσεις θα τις υποδεχθεί θετικά.

Για παράδειγμα το 751 είναι (μεγάλο) λάθος.

Οι επανακρατικοποιήσεις είναι (μεγάλο) λάθος,

Ο Κατρούγκαλος είναι (μεγάλο) λάθος απο μόνος του.

Ο Κουράκης είναι (τεράστιο) λάθος είναι ο ορισμός του λάθους κλπ κλπ.

Οπότε με αυτήν την έννοια κάποιες υπαναχωρήσεις , για μεγάλο μέρος του κοινού (που δεν είναι αριστεροί) όχι μόνο δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα αλλά η ομάδα Τσίπρα θα έχει (μακροχρόνια) κέρδη.

Απο εκεί και πέρα εμείς απο εδώ (που ως γνωστόν έχουμε και μαντικές ικανότητες και βλέπουμε τα μελλούμενα) εχουμε προβλέψει πολύ πριν τις εκλογές ότι η ομάδα Τσίπρα κάποια στιγμή θα συγκρουστεί με τους Λαφαζαναίους και η σύγκρουση θα είναι σφοδρή.

Τώρα είναι υποβόσκουσα και προκαλεί ήδη μεγάλα προβλήματα στο κρίσιμο σημείο της διαπραγμάτευσης.

Η ομάδα Τσίπρα θα πρέπει να κάνει την επιλογή της.

Αν ακολουθήσει τους Λαφαζαναίους η αριστερή παρένθεση (ελικόπτερα κλπ) θα γίνει γεγονός.

Αν όχι η ομάδα Τσίπρα έχει όλα τα προσόντα να κυριαρχήσει για τα επόμενα χρόνια.

Επομένως ας κάνει τώρα την κωλοτούμπα που είναι νωρίς και έχει την υποστήριξη σχεδόν καθολικά του κόσμου , ας θυμάται ότι μέρος της κωλοτούμπας θα ανακουφίσει όλο το κεντρώο ακροατήριο , ας μην διστάσει να συγκρουστεί με τους εσωτερικούς (εντός του κόμματος) του εχθρούς ώστε να αποδείξει ότι πέρα απο μεγάλος τακτικιστής μπορεί να γίνει και ηγέτης.

Και ηγέτης ακροαριστερός στην Ελλάδα δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει, 'έτσι δεν είναι?

Ενας ηγέτης οφείλει να εκφράζει την πλειοψηφία , αν θελήσει να γίνει δήθεν πρωτοπορία για να απεγκλωβίσει τις μάζες κλπ και όλες αυτές τις υπόλοιπες αριστερές τρίχες (μιά χαρά είναι οι μάζες και καθόλου εγκλωβισμένες, εγκλωβισμένο είναι το μάτι μερικών,  το συμφέρον τους ψάχνουν) απλά θα φύγει νύχτα και θα διηγείται αργότερα για την ευκαιρία που χάθηκε κλπ.

Εξάλλου η ΝΔ είναι εγκλωβισμένη , ο ΣΥΡΙΖΑ ελέγχει πλήρως το διαδίκτυο (εκεί οι επιλογές της ΝΔ είναι σχεδόν αστείες) και τα μέινστρίμ μίντια πάνε πάντα με τον νικητή.

Τι φοβάται λοιπόν?


Σχόλια