Ο Βαρουφάκης - με την συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ - σώζει τον ελληνικό λαό.

 


Κανονικά θα έπρεπε στην Ελλάδα να υπάρχει ένα κανονικό κεντρώο κόμμα με την πλατφόρμα Βαρουφάκη.

Ελλείψει αυτού, ο Βαρουφάκης (ο οποίος δεν είναι φυσικά ούτε αριστερός ούτε κομμουνιστής και άλλα τέτοια) επέλεξε να στηριχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ για να ξεδιπλώσει το σχέδιό του.

Με μεγάλες βοήθειες απο την άλλη πλευρά του Ατλαντικού ασφαλώς , όπου δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι την επικυριαρχία της Γερμανίας στην Ευρώπη, ο Βαρουφάκης  βασιζόμενος και στο μεγάλο επικοινωνιακό χαρισμά του, απέδειξε πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας και live στις παγκόσμιες τηλεοράσεις, ότι το ακολουθούμενο πρόγραμμα είναι λάθος και θα χρειαστεί άλλο.

Μιλάμε φυσικά για το πρόγραμμα ανάπτυξης για την ευρώπη κομμάτι του οποίου είναι το ελληνικό θέμα.

Το πρόβλημα είναι φυσικά ότι το εργαλείο ΣΥΡΙΖΑ που αναγκαστικά επέλεξε ο Βαρουφάκης ελλείψει ενός κανονικού κεντρώου κόμματος είναι - ούτως ειπείν - προβληματικό.

Διότι είναι αμφίβολο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατανοεί εντελώς αυτά που λέει - και υπόσχεται - ο Βαρουφάκης.

Εκεί θα υπάρξει σύντομα και το θέμα.

Διότι όταν ο Βαρουφάκης υπόσχεται βαθιές μεταρρυθμίσεις είναι ένα θέμα εάν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συναίσθηση περί τίνος πρόκειται.

Είναι ένα πρόβλημα που θα το βρούμε σύντομα μπροστά μας.

Αλήθεια θα βρεθεί ένα κόμμα με την πλατφόρμα Βαρουφάκη?

Ενα κόμμα που δεν μπορεί παρά να είναι κεντρώο , έτσι δεν είναι?

Διοτι πλέον οι άλλοι (ΝΔ κλπ) είναι απο σήμερα το βράδυ τελειωμένοι...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σώζει τον ελληνικό λαό από την καταστροφή που προδιαγραφοταν εξ' αιτίας του τρόπου που ο ίδιος και η υπόλοιπη κυβέρνηση κινήθηκε κατά τις πρώτες 5 ημέρες της διακυβέρνησης...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ε όχι και σώζει τον ελληνικό λαό. Ανερμάτιστος και υπερφίαλος , καθώς και ανάγωγος (τα χέρια στις τσέπες πάντα)απλώς παίζει το παιχνίδι που του έδωσαν.
Τί τον νοιάζει; Μήπως θα χάσει τίποτα; Οικονομικά είναι εύρωστος.Αλοίμονο στους νέους που έλεγε κι η ταινία.
Την Τετάρτη σκίζει τα ρούχα του και έρχεται αντιμέτωπος με τους δανειστές -προς χάριν του πόπολο εντός- και την Παρασκευή -επειδή φοβάται ένα νέο -9% στο Χρηματιστήριο τα μαζεύει και πάει εκδρομή στην Εσπερία.
Ωραίος και σοβαρός υπουργός! Να τον χαίρεστε Jimmy278!