Σε μιά διαπραγμάτευση με σοβαρούς κανονικούς ανθρώπους, για το ασφαλιστικό, πού σε εκπροσωπεί ο Πρωτόπαπας, πώς αισθάνεσαι;

 



Αυτό είναι ένα περίεργο ερώτημα.

Ο κ. Πρωτόπαπας δεν είναι φυσικά ο χειρότερος Ελληνας πολιτικός.

Κάθε άλλο.

Υπάρχουν πολύ χειρότεροι δεν το συζητάμε καθόλου.

Απο την άλλη αυτή είναι μιά πολύ σοβαρή διαπραγμάτευση.

Θα κρίνει το μέλλον των παιδιών μας.

Οι διαπραγματευτές απο την άλλη πλευρά είναι κανονικοί άνθρωποι, μορφωμένοι μπορούν να μιλήσουν με νούμερα, με στοιχεία.

Ο Χρηστάρας ο Πρωτόπαπας, ο οποίος απο όσο γνωρίζουμε δεν μιλάει καν αγγλικά, ο οποίος ήταν συνδικαλιστής στις τράπεζες , πετυχημένος , δηλαδή φρόντισε πολύ καλά τα συμφέροντα των συναδέλφων του , πχ τους εξασφάλισε καλές συντάξεις εις βάρος όλων μας κατα μία ερμηνεία,  και αυτό είναι και το μοναδικό του προσόν τι μπορεί να αντιπαραθέσει σε ανθρώπους που μιλούν με επιχειρήματα, με νούμερα?

Ο Πρωτόπαπας θα ήταν καλός σε ένα πάνελ με Οικονομέα, Αυτιά, Παπαδάκη άντε και με Χατζηνικολάου δηλαδή είναι καλός στην νεοελληνική μπαρούφα που ονομάζουμε πολιτική αλλά πέραν τουτου εσύ προσωπικά θα τον εμπιστευόσουν να σε εκπροσωπήσει σε μιά πολύ σοβαρή διαπραγμάτευση για το ασφαλιστικό και άλλα τετοια πολύ σοβαρά θέματα?

Μα, κατα μία ερμηνεία , άνθρωποι σαν κιαυτόν δημιούργησαν εξαρχής το πρόβλημα , θα έλεγε κάποιος κακόπιστος έστω...

Οπως και να έχει σε ερωτώ, ώ αναγνώστη.

Σε μιά κρισιμότατη για το μέλλον των παιδιών σου διαπραγμάτευση, με κανονικούς συνομιλητές  σε εκπροσώπησε ο Πρωτόπαπας.

Πως αισθάνεσαι, όλα καλά?


Σχόλια