Παραιτήθηκε απο αηδία. Τι δεν καταλαβαίνεις;


 



Οταν μιά παραίτηση δεν είναι προκατασκευασμένη και φτιαχτή και δεν υποκρύπτει σκοπιμότητες (όπως το 99% των παραιτήσεων) αυτό μπορείς να το καταλάβεις.

Ακόμα κι εσύ.

Θα το καταλάβεις επειδή δεν υπάρχουν ερμηνείες - έστω και με υπονοούμενα . απο αυτές που ο επαγγελματίας του ψέματος κλείνει το μάτι στον (αποχαυνωμένο) θεατή και μιλάει για παροικούντες - για τους λόγους της παραίτησης. Ακόμα δε, κι άν υπάρχουν, αυτές είναι αποσπασματικές και δεν δείχνουν να είναι συντονισμένες και να εκπορεύονται απο κάποιο κέντρο (συνήθως του χρήματος). Θα το καταλάβεις απο την αμηχανία των σχολιαστών επαγγελματιών του ψέματος, και των συναδέλφων βολευτών. Ολοι δείχνουν να έχουν χεσμένη τη φωλιά τους , όχι για κάτι ειδικό και συγκεκριμένο, αλλά γενικά.

Μιά καλή ένδειξη είναι ότι ο παραιτηθείς δεν έχει ανάγκη (οικονομικά) να κάνει τον καραγκιόζη και άρα έχει την άνεση να μπορεί να αηδιάζει ελεύθερα.

Στην πραγματικότητα μιά παραίτηση τέτοιου είδους (απο καθαρή αηδία) λέει πολύ περισσότερα απο όλες τις αναλύσεις των επαγγελματιών του ψέματος και των πολιτικών...

Σχόλια