Ο Σαμαράς πιστεύει (και καλύπτει απόλυτα) στον Χρύσανθο Λαζαρίδη

Έξω φρενών ο Σαμαράς με όσους δεν θέλουν τον Χρύσανθο – Πήγε αξύριστος στο Μαξίμου

 


Απογοητευμένος, αποφασισμένος και αξύριστος (κάτι το πρωτοφανές) εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στο Μέγαρο Μαξίμου. Γιατί όμως;
Ο κ. Σαμαράς, παρά το γεγονός πως φορούσε ένα καινούριο φθινοπωρινό μπλε κοστούμι, δεν μπορούσε να ξυριστεί, όχι γιατί πενθούσε, αλλά γιατί έβραζε από θυμό. Όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης, παρά το γεγονός πως ένας πονόδοντος τον δυσκόλεψε να ξυριστεί, ο πρωθυπουργός ήταν έξω φρενών με την στοχοποίηση του συνεργάτη του, και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Χρύσανθου Λαζαρίδη για την συμμετοχή του στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα.
Ο κ. Σαμαράς, είχε οργή για όσα «έκαναν και κάνουν στον Χρύσανθο» (όπως έλεγε), τον οποίο, κάλυψε απόλυτα: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι τους έφταιξε ο Χρύσανθος. «Είναι βουλευτής Επικρατείας, δεν πήρε κανενός τη θέση, ούτε επιζητεί να την πάρει από κανέναν, και δουλεύει νυχθημερόν» είπε κάποια στιγμή.
Και άρχισε να εκθειάζει τις αρετές, τα προσόντα και την εργατικότητα του πιστού συνεργάτη του, λέγοντας μάλιστα ότι μπορεί να λειτουργήσει το μυαλό του (σε αριθμούς, υπολογισμούς κ.τ.λ.) πιο γρήγορα απ' ό,τι όλων μαζί των μελών του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
πηγή

Σχόλια