HOT> Netropolitan: Το Facebook για πλούσιους ανθρώπους.

 


Θα θέλατε να μπορείτε να απολαύσετε τα social media περισσότερο χωρίς όλους αυτούς τους ενοχλητικούς (το 99% δηλαδή) που γκρινιάζουν και διαμαρτύρονται για τις πληρωμές των δανείων τους και τους λογαριασμούς κινητών;

 Netropolitan is the creation of James Touchi-Peters, former conductor of the Minnesota Philharmonic Orchestra.


Για μόλις 9,000 δολάρια, το Netropolitan είναι εδώ για να βοηθήσει.

Ξεκίνησε την Τρίτη και διαφημίζεται τους  Netropolitan λογαριασμούς ως «η σύνδεση σε ένα club για ανθρώπους με περισσότερα χρήματα από ό, τι χρόνο."

Μιλάει σοβαρά.

 Για να συμμετάσχετε, οι χρήστες πρέπει να δώσουν 9.000 δολάρια για ττην εγγραφή, και επιπλέον άλλα $ 3.000 ανά έτος μετά από αυτό.

Αν όλο αυτό σας φαίνεται σαν ένα αστείο - ένα περίτεχνο τέχνασμα σε μια εποχή που το Facebook, το Twitter και μια σειρά από άλλα κοινωνικά δίκτυα είναι δωρεάν - ο άνθρωπος πίσω από την ιδέα σας διαβεβαιώνει ότι δεν είναι.

"Αυτό είναι 100% πραγματικό, και πιστεύω ότι υπάρχει μια ανάγκη και ένα ακροατήριο για την υπηρεσία αυτή», δήλωσε ο James Touchi-Peters, ιδρυτής του Netropolitan.

 "Είδα μια ανάγκη για ένα περιβάλλον όπου θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για τα λεπτότερα πράγματα στη ζωή, χωρίς αντίδραση - ένα περιβάλλον όπου οι άνθρωποι μπορούν να μοιράζονται παρόμοιες προτιμήσεις και εμπειρίες», είπε. Η μεγάλη αμοιβή για την έναρξη, είπε, "διασφαλίζει ότι η συμμετοχή μας παραμένει αποκλειστική, αλλά και ιδιωτική." Τα μέλη πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετών και πρέπει να εγγραφούν χρησιμοποιώντας τα πραγματικά τους ονόματα. Μόλις γίνει αυτό, μπορούν να σχηματίσουν ομάδες γύρω από κοινά συμφέροντα, αλλά θα έχουν πρόσβαση σε θέσεις και τις ενημερώσεις κατάστασης από όλους τους άλλους χρήστες.

Δεν υπάρχουν διαφημίσεις, η ιστοσελίδα δεν ανιχνεύεται από τις μηχανές αναζήτησης, και οι διαχειριστές είναι ενεργοί ανά πάσα στιγμή να αστυνομεύσουν την κακή συμπεριφορά (όπως spamming διαφημίσεις). Κάνοντας κλικ σε ένα πανταχού παρών κουμπί θα εμφανίζεται ένας " Συνεργάτης της υπηρεσίας" για να παρέχει βοήθεια σχετικά με την ιστοσελίδα ανά πάσα στιγμή.

Πιστεύουμε ότι υπάρχει ανάγκη παγκοσμίως για ένα τέτοιο δίκτυο και ερχόμαστε να καλύψουμε ένα κενό, συμπληρώνει ο ιδρυτής του Netropolitan.

Σχόλια