Ο Μ. Βορίδης, ο Μ. Βαρβιτσιώτης, ο Κ. Χατζηδάκης, ο Μ. Σαλμάς, η Άντζελα Δημητρίου, ο Ανδρέας Φουστάνος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σ. Ιωαννίδης μεταξύ άλλων στο πάρτυ της Μαρίνας Πατούλη

H κα Πατούλη σε άλλο στιγμιότυπο



ΔΕΙΤΕ όλα όσα έγιναν στο πάρτι της συζύγου του δημάρχου Αμαρουσίου



Δεν έλειψαν και οι εντάσεις-φωτορεπορτάζ
ΔΕΙΤΕ όλα όσα έγιναν στο πάρτι της συζύγου του δημάρχου Αμαρουσίου

​Ένα πάρτι για την ονομαστική της εορτή έκανε η σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, Μαρίνα και πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» σε γνωστό μαγαζί της περιοχής.
gyjityuiy.png
Η πρώτη σε σταυρούς δημοτική σύμβουλος Πεύκης, Μαρίνα Πατούλη επέλεξε ένα πράσινο κοντό φόρεμα στράπλες με φουρό και στρας, το οποίο δεν ήταν και τόσο καλόγουστο…
ruiopup.png
parti-3.jpg
Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης, ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης,  ο Μάριος Σαλμάς και η Άννα Καραμανλή, αλλά και η Άντζελα Δημητρίου, ο Χρήστος Τεντόμας, ο Ανδρέας Φουστάνος, ο Μίμης Πλέσσας και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης.
sizig5.jpg
sizig8.jpg
Ωστόσο δεν έλειψαν και οι εντάσεις… όταν ο απερχόμενος δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στην βουλευτή Άννα Καραμανλή, προφανώς επειδή είχε στηρίξει ανοιχτά την υποψηφιότητα του νέου Δημάρχου Κηφισιάς.
uyiyu.png
tujy.png
tukstuk.png
 πηγή

Σχόλια