Μάς δουλεύουν μέσ΄στη μούρη μας με τα ονόματα τών δωροληπτών και τίς απίθανες ιστορίες με τα μπλάνκο. Τά ονόματα τά έχουν...

Ολοι καταλαβαίνουμε τόν αγώνα δρόμου πού γίνεται και τούς αλληλοεκβιασμούς/συνεννοήσεις γιά τα ονόματα πού θα βγούν ή δέν θα βγούν στη δημοσιότητα...
Η αλήθεια είναι ότι πιθανότατα τα στοιχεία υπάρχουν γιά όλους και αυτό πού μένει είναι η πολιτική απόφαση η οποία πιθανότατα δέν μπορεί παρά να είναι προιόν συμβιβασμών κλπ...
Ομως, όσο και αν η ροή πληροφοριών είναι απολύτως ελεγχόμενη κάποια θέματα είναι απαράδεκτα...

Αυτή η ιστορία με το μπλάνκο είναι ανήκουστη και θυμίζει μπανανία ενώ βέβαια η χώρα μας δέ είναι επ ουδενί κάτι τέτοιο...
Διαβάζουμε στό in.gr...

-----------------------------------------------------
Η Εξεταστική έχει όλα τα ονόματα των δωροληπτών της Siemens, λέει το ΣΔΟΕ





Ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γ.Καπελέρης

Ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γ.Καπελέρης (Φωτογραφία: Ευρωκίνηση )

Αθήνα
Τη διαβεβαίωση ότι στο πόρισμα που κατέθεσε το ΣΔΟΕ στην Εξεταστική Επιτροπή για τη Siemens υπάρχουν όλα τα ονόματα των δωροληπτών - ανεξαρτήτως της χρήσης μπλάνκο - παρείχε ο επικεφαλής του Σώματος Γ.Καπελέρης, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5.Τη δημοσιοποίηση ονομάτων δημοσιογράφων που έχουν λάβει «δωράκια» ζήτησε ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Π.Σόμπολος.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ότι μετά τη διασταύρωση στοιχείων, όλα τα ονόματα των δωροληπτών αποκαλύφθηκαν, ακόμη και αυτά που είχαν καλυφθεί με μπλάνκο σε λίστες που προϋπήρχαν των ερευνών του ΣΔΟΕ.

Ο κ. Καπελέρης πρόσθεσε ότι υπήρχαν και ονόματα δωροληπτών που δεν είχαν σβηστεί με μπλάνκο, ούτε στις προηγούμενες λίστες. Σε κάθε περίπτωση, όπως τόνισε, ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ το πόρισμα που παρέδωσε στην Εξεταστική Επιτροπή είναι πλήρες, ενώ άμεσα θα υποβληθεί και το πόρισμα των νέων ελέγχων που διενεργούνται.

Την ίδια ώρα, μέσω του Mega, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Π.Σόμπολος κάλεσε την Εξεταστική Επιτροπή να δημοσιοποιήσει τα ονόματα δημοσιογράφων που έχουν πάρει δώρα από τη Siemens.

«Τα θέλουμε και θα τα δώσουμε στη δημοσιότητα για να δούμε ποιοι είναι. Γιατί δεν είμαστε όλοι μιζαδόροι» είπε ο κ. Σόμπολος.

Ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ τόνισε ότι έχει ζητήσει τα ονόματα των δημοσιογράφων τόσο από τον πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής Σ.Βαλυράκη, όσο και από τον πρόεδρο της Βουλής Φ.Πετσάλνικό.
Newsroom ΔΟΛhttp://news.in.gr/greece/article/?aid=1231048163
--------------------------------------------------

Σχόλια