Δανεισμός 8 δις με επιτόκιο 6,20% !!!. Μάς πήρανε τα σώβρακα καί εμείς πανηγυρίζουμε. Africa, man, Africa....


Τό δάνειό σας εγκρίνεται...
Μόνο πού επειδή είστε κλέφτης, απατεώνας καί λαμόγιο (δέν φαίνεστε καί Αινστάιν περί τα οικονομικά) καί αφού εσείς ο ίδιος μάς είπατε ότι είστε κοντά στήν πτώχευση, θα σάς χρεώσουμε - ειδικά εσάς - με επιτόκιο 6,20% (όταν οι κανονικοί πελάτες δανείζονται με 3% περίπου).
Σέ καλή μεριά....
Εάν σάς τό έλεγε αυτό μιά τράπεζα θα πανηγυρίζατε?
Θά πηγαίνατε στό σπίτι και θα ανακοινώνατε με υπερηφάνεια "Ζήτωωωω, μου έδωσαν δάνειοοο"...
Η γυναίκα σας θα σάς έδινε συγχαρητήρια?

Δείτε πώς δίνει τήν είδηση τού δανεισμού τό in.gr...
Τό έχει πρωτοσέλιδο και πανηγυρίζει για την ικανότητα τής κυβέρνησης...
Africa man....



25/01/10 17:55
Θετικό ξαφνικά το κλίμα
Τα 25 δισ. ευρώ έφτασαν οι προσφορές για το 5ετές κοινοπρακτικό ομόλογο

Reuters
Αθήνα




Τα βιβλία προσφορών του 5ετούς ελληνικού κοινοπρακτικού ομολόγου για την Ευρώπη έκλεισαν με τις προσφορές να ξεπερνούν τα 25 δισ. ευρώ.

«Η Ελλάδα θα αντλήσει 8 δισ. ευρώ με την τελική τιμολόγηση να διαμορφώνεται σε mid-swaps συν 350 μονάδες βάσης» δήλωσε στο Reuters ο επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ).

«Το βιβλίο προσφορών έφτασε τα 25 δις ευρώ, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα βιβλία που είχαμε ποτέ από πλευράς προσφορών» είπε ο Σπύρος Παπανικολάου.

Η ισχυρή ζήτηση για το ομόλογο επιβεβαιώνει ότι η χώρα θα είναι σε θέση να καλύψει τις χρηματοδοτικές της ανάγκες φέτος, είπε αναλύτρια του Οίκου Moody's στην Reuters Insider TV.

«Ήταν πολύ σημαντικό να πάει καλά αυτή η έκδοση. Αυτό επιβεβαιώνει την εκτίμησή μας ότι η Ελλάδα σίγουρα θα είναι σε θέση να χρηματοδοτήσει το χρέος της το 2010» είπε χαρακτηριστικά.

Για το θέμα ρωτήθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος: «όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι πάμε θετικά για την οικονομία μας και αυτό θα αποδεικνύεται μέρα με την ημέρα» είπε ο Γιώργος Πεταλωτής, σε ερώτηση για το αν είναι ορατός ο κίνδυνος χρεοκοπίας.



Newsroom ΔΟΛ

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΓΑΠ, πρόκειται περί ανευθύνου με πατέντα.
Έτσι όπως πάει θα πάρει και επίσημο δίπλωμα.
Κλάφτα Χαράλαμπε με το βούρλο που μπλέξαμε.