Βγήκε η (ολιγόμηνη) μεταβατική κυβέρνηση τής χώρας. Καλή επιτυχία στόν κ. Παπανδρέου. Τώρα θα δούμε τι έχει πραγματικά μέσα στό κεφάλι του...

Οπως είχαμε πεί πολλές φορές οι σημερινές εκλογές θα έβγαζαν τήν ολιγόμηνη μεταβατική κυβέρνηση τής χώρας.
Αυτή θα είναι η κυβέρνηση τού κ. Παπανδρέου...
Οι Ελληνες έδωσαν στόν κ. Παπανδρέου τήν πλήρη ελευθερία καί άνετη πλειοψηφία να εφαρμόσει, να κάνει πράξη αυτά πού έχει μέσα στό κεφάλι του......

Τού είπαν δηλαδή κάνε ότι θέλεις σού δίνουμε πλήρη ελευθερία....
Εμείς εδώ είμαστε και θα σε δούμε και θα σε κρίνουμε...
Ασφαλώς ευχόμαστε όλοι καλή επιτυχία...
Γύρω στα Χριστούγεννα θα γνωρίζουμε τήν άποψη τού κόσμου καλύτερα...
Λίγο αργότερα θα βγάλουμε την κανονική κυβέρνηση για την επόμενη τετραετία...
Η προεκλογική εκστρατεία τού Καραμανλή θα συνεχίσει να ηχεί στα αυτιά τού κόσμου τίς επόμενες ημέρες....
Αυτή η προεκλογική εκστρατεία δέν ήταν μόνο γιά σήμερα.
Ηταν σχεδιασμένη να λειρουργήσει σέ βάθος χρόνου...
Σύντομα (τίς επόμενες ημέρες) θα αρχίσει να δίνει τά αποτελέσματά της..
Στόν εξάμηνο πόλεμο πού άρχισε χάθηκε η πρώτη (καί μικρότερης σημασίας) μάχη....

Σχόλια

Ο χρήστης Dexia Tis Edem είπε…
ΝΙΚΗ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

http://dexia-tis-edem.blogspot.com/2009/10/blog-post_04.html

ΜΗΝ ΦΥΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕ!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
το πασοκ παιρνει τον ιδιο αριθμο ψηφων περιπου με το 2007 που ειχε 38% και παντως πολυ λιγοτερο απο το 2004 που ειχε 40,5. η πλειοψηφια του στο λαο ειναι πολυ ευθραυστη. οι δεξιοι σημερα απλα δεν πηγαν να ψηφισουν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΓΩ ΕΝΑ ΞΕΡΩ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΝ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ.....ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΝΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΑ..ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ!ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ!!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ....ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλό θα είναι να μην είμαστε πικρόχολοι, πάνω από όλα μετράει η ψήφος του λαού.
Πολλά έπαιξαν ρόλο στη συντριβή της ΝΔ, άλλα σημαντικά και άλλα επουσιώδη.
Πρώτα, φταίει ο ίδιος ο Καραμανλής. Δεν έδωσε ξεκάθαρο ιδεολογικό στίγμα της ΝΔ, δεν έδωσε σημασία στην πολιτική επικοινωνία, άφησε τους νταβατζήδες να γιγαντωθούν και έκανε πολλά μα πάρα πολλά λάθη στην επιλογή των συνεργατών του. Τελευταία τραγικά παραδείγματα ήταν ο Αντώναρος και ο Ζαγορίτης.
Δεύτερο, φταίει ο λαϊκίστικος λόγος του Γιωργάκη που έταξε τα πάντα στους πάντες. Δεν είναι μοντέρνος πολιτικός και τις σαχλαμάρες που έταξε θα τις βρεί μπροστά του. Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες, λέει ο λαός.
Τρίτο, φταίει η συναισθηματική και όχι ορθολογική προσέγγιση που έχουν μεγάλα τμήματα του λαού μας, που είναι πολιτικά ανώριμα. Όταν επιλέγεις με γνώμονα την ελπίδα και όχι την ορθολογική επιμονή στο στόχο, είναι φυσιολογικό να παίζεις συνεχώς ανάμεσα στην ελπίδα και την απογοήτευση.
Παρόλα αυτά πρέπει να δεχόμαστε κατάματα την αλήθεια.
Ο Γιωργάκης σήμερα είναι αδιαφιλονίκητος πρωθυπουργός, όχι τόσο γιατί έχει 160 βουλευτές αλλά γιατί έχει όλα τα Μ.Μ.Ε. μαζί του.
Αυτός ο παράγοντας είναι καθοριστικός.
Εάν προσπαθήσει φιλότιμα να νοικοκυρέψει το δημόσιο και να φέρει επενδύσεις από το εξωτερικό πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη.
Σε τελική ανάλυση το συμφέρον της Ελλάδας είναι πιό σημαντικό από το κομματικό συμφέρον της ΝΔ.
Εάν ο Γιωργάκης αρχίσει να κάνει υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα ή να δανείζεται σαν να μην υπάρχει αύριο, πρέπει να τον πολεμήσουμε με κάθε τρόπο.
Κατά τη γνώμη μου πρέπει οπωσδήποτε να του δοθεί κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα να δούμε τις πραγματικές προθέσεις και δυνατότητές του.
Αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία της ΝΔ, που είναι το κόμμα των νοικοκυραίων και των σοβαρών ανθρώπων.Στο μεταξύ, άς αφήσουμε τα κοκορόμυαλα, φωνακλάδικα και ανεύθυνα παιδάκια του Καρατζαφέρη να παίξουν αυτό το ρόλο.
Πρώτα οι Ελλάδα, παιδιά.